Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz Stauffenberg #299980 üzenetére

    "Imádni fogja minden Apple fanboy, amint lesz! :) Addig meg hivatalból fikázni kell."

    Általában ez van.
    Azért nincs benne, mert baromság/nem jó semmire/nemishasznos/felesleges/rétegigény......STB
    Aztán belekerül, és hirtelen hasznos lesz, és forradalmi, ami új szintre emeli a használatot, és megváltoztatja a felhasználási szokásokat.
    Ha rávilágítasz, hogy ez máshol már évek óta alap, akkor hater vagy, és ferdítesz. Meg aztán azért csak most került bele, mert eddig nem lehetett megcsinálni rendesen, a többi gyártó csak összekókányolta, de most ők megcsinálták ahogy kell.
    Ha valamit az Apple megmond az úgy van. Jó péálda az AOD. Megmondták hogy azért nincs a simában, mert az csak 1HZ-en megy rendesen, egyébként lezabálja az akkut.
    Az, hogy a konkurenciánál már évek óta működik, anélkül, hogy jelentősen csökkenne az üzemidő, mellékes. Az Apple megmondta, és akkor az úgy van.
    Ha holnap egy frissítéssel beletennék, akkor az forradalmi lenne, hiszen megcsinálták a lehetetlent. A felhasználók jó részének fel sem tűnne, hogy hintába tették.

    Az Apple összességében remek készülékeket rak le az asztalra. A marketing, amit mellé tolnak, és az ebből kialakuló vak imádat (ha ilyet használsz jobb vagy másoknál) viszont számomra taszító.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák