Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    (#28597 - #28600):Először is köszönöm a válaszokat. :R

    Ha 2 év múlva olyan lesz mint most a 3GS az régen rossz :D Jobban belegondolva mondjuk van rá esély. :((( Most lesz másfél éve hogy megjelent... A 3GS meg most több mint 3 és fél éves. :U
    A 3GS se olyan franko már mint anno volt. Egyik kollegának van és szidta is (most nem jut eszembe miért pontosan) És most nem arra értem, hogy nem menő. Sőt számomra ez az egyik hátránya az iphone-nak.

    Az 5ös nekem már sok. Akkor is ha "csak" ~50k-val több előfizuval. Még részletre is több mint amennyit szánnék a fizuból.

    Így viszont még átgondolom. Nem szeretnék 2 év múlva ott tartani mint ahol most a Moto Milestone-al hogy 2.1 van rajta gyárilag és vmi eszméletlen lassu. (De kiszolgálta magát a maga 3 évével, ebből 2 és felet nálam) Igaz lenne 2.2 is hivatalosan rá, de az annyira el lett cseszve (moto support :C ) hogy jobb ha fel se teszi az ember. Pedig szívem szerint már csak a design és anyaghasználat miatt is a Razr-t venném. De a megbízhatóság fontosabb. Meg leginkább az hogy 2 év múlva se egy döglassú telefon legyen (ha jól emlékszem ezért szidta kollega a 3GS-ét). Iphone4-ről nem hallottam ilyen panaszt.

    Amire használnám: telefonálás, sms, mail, net, közösségi oldalak. A lényeg hogy mindezt gördülékenyen és megbízhatóan. Nem bánnám ha 1 évvel később nem lassulna a felére. Emiatt is gondolkodtam iphoneon, Játékok nem izgatnak annyira. Milestoneon is csak az angry birds volt fent és kb 2 év alatt toltam végig 2 részét (abbol is a pályák felét bnőm).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák