Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    Immár bő 10 éve használok iPhone-t, de ennyire még sosem szívatott meg egyik készülékem sem, mint ma, vagyis április 13-án a 13 Pro. Tegnap este szokás szerint betettem a telefont az Anker vezeték nélküli töltőbe, hogy majd másnap 100%-on kezdhessem használni. Reggel a kezembe vettem, hogy egy banki átutalást el tudjak indítani, ám a készülék tök süket volt, nem reagált semmire. Rádugtam vezetékes töltőre, de az sem hatotta meg, a USB-C-s mérőke szerint pedig ~0 ampert vett fel. Ekkor kezdtem aggódni, hogy mindössze 4(!) nappal az Apple garancia lejárta utána beadta a kulcsot valami benne. Mivel az átutalást mihamarabb meg kellett csinálnom, így rohamtempóban átköltöztem egy másik készülékre (ami a telekomos eSIM miatt egyáltalán nem volt olyan könnyű menet), majd miután lezongoráztam a kötelező köröket, elkezdtem keresgélni a neten, hátha találok valami megoldást, mielőtt még szervizhez fordulok.

    Ekkor jött szembe ez a topik, ahol nagyon hasonló a problémába botlottak. Végül pár próbálkozást követően sikerült kényszerített újraindítással (amir számomra teljesen új "fogás" volt) életet lehelni a telefonba, ami így hálisten azóta is működik. A kommentek alapján nagyon úgy fest, hogy valahol az iOS 16.4-ben van a hiba, úgyhogy egyrészt b***ák meg Cupertinóban a tesztelési metodikájukat, másrészt nem kell egyből pánikba esni, ha hasonló jelenséggel találkoztok.

    Utólag visszanézve, éjjel f2-2 körül fagyott csontra a telefon, de annyira, hogy még az akkuszint regisztráció is megállt. :U

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák