Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    Én is most ismerkedem az egésszel. Sikerült munkahelyen kapnom egy iPhone-t, de persze a legolcsóbbat: SE 2022 (és még örülök, hogy tavaly elfogyott a készlet a 2020-as SE-ből és idén már nem kaptak belőle, így lett 2022 SE). Tizenéve nem volt a kezemben iPhone, és hiányzik a feeling-hez az OLED kijelző üveg borítása. Ennek olyan az érintése, mint a korábbi Nokia telefon IPS kijelzőjének - nem szeretem. Megnyomkodtam a 14-et és 13-at a Media-ban és az OK volt.

    Mivel ez céges, így van mellette párhuzamosan egy privát, AMOLED-es Android teló, ami nem Samsung. És aminek egyben keresem az utódját is, mivel 3 éves múlt már.

    A csúcs Android telókkal sajnos az a gondom, hogy melegszenek és lassulnak. Ami nem csak a proci lassulását jelenti, hanem sajnos - Samsung S szériánál biztosan - a WiFi lassítását 10 vagy 30 mbit/sec-re. És még mellette melegszik is. Kellemetlen volt, hogy az S20FE nem tudta a saját, 2 GB-os frissítését letölteni mert belassult közben. El is adtam gyorsan. (Volt előtte főpanel csere de nem változott semmi.)

    Az iPhone meg úgy került képbe, hogy ha már minden drága, legalább legyen jó és stabil is, meg ezek legalább nem melegednek olyan nagyon. A WiFi lassulást a Media-ban elő tudtam idézni az összes S szériás Samsung-on, az S22-n már a második speedtest-re, pedig ott csak 130 mbit-es WiFi volt, otthon meg 600-as van. Az A szériára nem jellemző. De ott csak 7-es sorozatú Snapdragon SoC van, nem 8-as vagy az Exynos csúcsmodellje.
    Az iPhone-okon meg langyosodás se volt ugyan azzal a teszteléssel.

    Szóval most gyűjtöm a tapasztalatokat a mindennapok során ezzel a rendszerrel.
    Most tapasztaltam ki, hogy haptic feedback 3rd party billentyűzetnél csak akkor működik, ha Full Access-t adok neki. Swiftkey elvileg mindent hazaküld amit írok, Google Gboard esküdözik, hogy csak a szokásaimról gyűjt adatot, amit írok, azt nem küldi haza.

    [ Szerkesztve ]

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák