Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    Sziasztok!

    Lenne egy kérdésem, ami jó eséllyel próba-szerencse lesz...
    Édesapám iPhone X-e nyomott pár napja egy ilyet:
    [kép]

    Úgy tűnik, az akku rövid idő alatt (full készenléti állapotban) csutra lemerült. Apu elmondása szerint amikor ránézett a kijelzőre 1% volt a töltöttség, akkor nem értette, hogy mi történt, rátkötötte egy iStyle töltőre, és a teló simán feltöltött.

    Ezt a hibát vajon az akku produkálta, vagy valami IC hiba lesz? Tudtok ilyen típushibáról iPhone X esetén?
    Nekem az a fura, hogy a teló elvileg nem kapcsolt ki, hanem maradt készenléti állapotban (apu nem nézegeti 5 percenként, hagyta a táskájában pihenni).

    Az akku egyébként 82%-os állapotú, és nem ez az első ilyen produkció, amit a telefon az elmúlt 1 hónapban előadott, csak ez az első, amit sikerült dokumentálni. Az akkumlátornál egyébként a teló írja is hogy sokat romlott az állapota, és szervízt igényel, de lehet, hogy csak a hibás IC vezeti meg... A telót használtan vettem, aprilis óta van nálunk, az utóbbi 1 hónapot leszámítva hibátlanul működött, 2 napot elment. Fogalmam sincs milyen akksi lehet benne.

    Bementem a győri Almárium-ba, ahol a szervizes srác is azt mondta, hogy ő kicseréli szívesen az akkut, de nem garantálja, hogy az a rossz. Ha az IC a hibás, akkor alaplap csere, az meg nekem, azt mondta nem éri meg.

    Van valami ötletetek, hogy mi lehet inkább a hiba? Akku vs. IC?
    Köszönöm!

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák