Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz papeti01 #275460 üzenetére

    "Nem a differencia hanem az elv, hogy régen mit tettek bele még ma mennyire üres egy doboz. De félre ne értsd abban egyet értek , hogy ne 7k legyen ami fáj egy ekkora összegnél."

    igen, másik topikban meg azon sírnak, hogy miért lopják meg a youtube-ot , mert hát ők fizetnének ha lenne PLUSZ funkció, de hát a jutub régen ingyenes és reklámmentes volt, szóval ebből kiindulva ez náluk örök, úgyhogy ők nem hajlandóak fizetni azért mert MÁR nem ingyenes a reklámmentesség....
    egyszerű a képlet, a gyártó diktál. ha az apple holnaptól nem ad lightning kábelt se, akkor így jártál, ennyi. ha KELL iphone, akkor elmész megveszed és azzal a lendülettel veszel majd egy lightning kábelt is. ha meg ez nem szimpi, van 135 másik gyártó, biztosan (!) találni olyat, aki ad kábelt. nekem a fodrászom is olcsóbb volt 2 hónapja mint most , sírhatok rajta, hogy "dehát eddig jó volt 8.500 forint , most hogyhogy nem jó, miért 9.700 , de kurvaegyszerű a képlet , ha le akarom vágatni a hajam/szakállam akkor 9.700 , ha meg ezt sokallom akkor meg majd megoldom ahogy tudom.
    én nem értem, nyilvan én sem vagyok agyhalott, ha egy szolgáltatást/terméket minél olcsóbban tudok megvenni annál jobb, minél drágábban annál rosszabb nekem is. de most ezen minek fennakadni ? ezek nem kötelezettségek , iphonet venni nem kötelező, fodrászhoz menni sem kötelező. ha nekem megéri kifizetem , ha nem nem. én is vettem iphonet, nekem se volt benne töltő, csak nem érdekel, mert az Apple-t sem érdekli, hogy engem érdekel e. akkor meg nem halálosan mindegy ?

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák