Hirdetés

  • xDefiant teszt

    gp A Ubisoft évek óta készül arra, hogy belépjen a gyors iramú hero shooterek piacára is: sok félbehagyott rivális és megannyi halasztás után megjelent végre a fura nevű xDefiant.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Hány kalóriát éget el a bújócska?

    ma Többek között erre is választ ad a Google/Fitbit új, gyerekeknek szánt modellje.

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronda

    aktív tag

    Tegnap gondoltam egy merészet és frissítettem a telefont a 6.0.1-re (van 5.1.1-em és shsh-m :) )
    Ezzel párhuzamosan tovább bátorodtam és beneveztem a telefonomat az iCloud nevű agyrémre. A fotó/fotóadatfolyamon kívül minden felment rendesen. Miután felment a 6.0.1 mondom neki, hogy akkor szinkronizálja vissza a dolgaimat.
    Első nekifutásra, a 366 kontaktomból kereken 70-et sikerült neki visszavarázsolnia a telefonomra. Na sebaj, gondoltam, biztos valami zavar támadt az erőben (van ilyen), gugliból visszacsináltam. Kis rendrakást (összevonogatás/törölgetés) követően a 366 kontaktból lett 288. A gugliban és a telefonon minden egyezett. Második nekifutásra is felment a cucc az iCloudba, ott figyelt mind a 288 kontakt. Rövid fohász után szinkron és voila: lett a telefonon pontosan 38 kontaktom.
    Már a telefon birtokbavételekor az itunes-al is úgy voltam, hogy egy elmeroggyant fejlesztő (?) csapat rémálma öltött testet benne, így az icloudra nem is gondoltam mint lehetőségre a dolgaim tárolásához. Most megbizonyosodtam róla, hogy helyesen gondoltam.

    "Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

Új hozzászólás Aktív témák