Hirdetés

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giovan!

    addikt

    Sziasztok!
    Ma reggelre előállt az az érdekes állapot, hogy töltőről levéve a telefont, nem reagált semmire, csak feketén világított. Megpróbáltam mindenféle gombkombinációt, semmi sem segített. Gépre dugva itunes-al megpróbáltam resetelni, de nem sikerült, ezt a hibaüzenetet kaptam: "the iphone could not be restored, an unknown error occurred (40)", neten rákerestem, elvileg valami hardveres probléma lesz. A kérdésem az lenne, hogy Debrecenben tud valaki valami megbízható szervizest, illetve ha esetleg láttatok már hasonlót, van-e egyáltalán értelme szervizbe vinnem a telót (egy másfél éves i6-ról van szó, a legfisebb előtti iOS van rajta, mert a legfrissebb a tegnap jött ki, azt már nem raktam fel)?

    Speak softly and carry a big stick, you will go far.

Új hozzászólás Aktív témák