Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szombatitomi #171316 üzenetére

    Köszönöm a választ mindenkinek! :R Mondjuk nem könnyítettétek meg a dolgomat. :N A Jet Black-nél tudom, hogy érdemes mindenképp fóliáztatni a hátlapot is, ezt a Mobile Outfitters-es srácok is mondták, mert az képes még plüssös tokban is mikrokarcolódni. Véleményük szerint a matt erre nem hajlamos, csak ott meg a foltosodástól/kopástól félek. De nekem is van egy olyan érzésem, hogy ebben a tokban talán kisebb esély van rá a bélés miatt.

    Még két kérdés:

    1. Az Apple mennyire szól bele abba, ha nem csak iTunes-ról vásárolt zenéket töltök a telefonra? Ugyanis az iTunes-os vásárlásaim mellett vannak olyan zenéim mp3-ban, amelyeket bakelitlemez vásárlás mellé kapott kuponnal töltöttem le third party kiadók oldaláról. Illetve volna pár albumom CD-n, amelyeket magam húznék be mp3-ba és tölteném rá a telefonra. Ez jelenthet problémát? Vagy csak akkor ha az Apple Music vagy az iTunes Match be van kapcsolva?

    2. Hogy a jó égbe lehet rávenni a telefont, hogy mondjuk egy netről letöltött .pdf fájlt olyan applikációval próbáljon megnyitni, amely képes is kezelni ezt a fájlformátumot? Ugyanis ott van ugye az iBooks, meg az Adobe Acrobat is telepítve, de ha rábökök a .pdf fájlra, akkor az istennek se ezekkel akarja megnyitni és a választólistában sem hozza fel ezen applikációkat társításként, csak csupa olyat (pl. Jegyzetek), amely nem képes megnyitni ezt a fájltípust.

    Előre is köszi!

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák