Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timyyy

    őstag

    Tegnap életemben először néztem bemutatót (bár 6 éve almás vagyok), a teljes 2 órát végigsasoltam, a watch és a tv része totál nem érdekeltek, ezekről véleményem sincs, viszont az új telókra nagyon kíváncsi voltam.

    8 és 8 plus totális csalódás, az alig 1 hetes i7-emről biztos nem éri meg váltani, főleg hogy 3-4 éves használatot tervezek neki.
    A 10-es már elég nagyot szólt, még páromnak is bejött akit amúgy hidegen hagynak az új kütyük... az arc letapogató rendszere okos megoldás, a gomb nemtudom hiányozna-e, android után azthittem a menüben egyesével visszalépkedő nyilas gomb is hiányozni fog, aztán mégse. Szerintem van élet a home gomb után is. :) A fenti kiharapott rész abszolút nem zavar, sőt, tetszik is hogy a kijelzőnek lett 2 kis szarva, legalább egyedivé teszi, a széléig futó képernyő pedig nagyon mutatós. Az sem érdekel különösebben hogy más gyártóknak már van, és hogy mióta van ilyen modellje, soha nem váltok vissza androidra, úgyhogy csak az érdekel hogy az apple épp aktuálisan mit mutat, kár is a többihez viszonyítani.
    Mivel fotózni imádok, és mindig több 1000 van a telómon, az új kamerát rohadtul bírnám, az előlapiról nem is beszélve, ami eddig nekem fél órás meló volt mondjuk photoshopban (mert kezdő vagyok és autodidakta módon tanulgattam), az most itt tized másodpercek alatt kattintható fícsör. :C
    Vezeték nélküli töltés is örvendetes, bár a kábelezgetés se zavar, ha 1x kipróbálnám, utána biztos másképp lenne. :)) Amit kicsit genyóságnak érzek, az az only 64 / 256 gb. WTF?! Azért a 128-nak is lenne ám létjogosultsága, de mivel az már tényleg a júzerek 90%-ának elég, ugyebár a nagy nemigen fogyna. Van itt logika kérem :D Ha picit videózni akarsz, neadjisten vannak filmjeid meg zenéid is, akkor félsz hogy kevés lesz a 64, így spórolgatsz még kicsit a nagyobbra. Marketing 5-ös, csak a mi zsebünknek fájdalmas.

    Összességében a 2 kezem összetenném ha megkaparinthatnék egy 10-est, de ez talán 3-4 év múlva lesz reális, hiszen még az új 7-est se laktam be igazán. És persze mind csak a lelkemnek kedves tudás amivel rendelkezik, valódi szükségem nincs egyikre sem. Ja igen, az emojik viccesek, valószínűleg el is szórakoznék velük, max 3 napig. :) Inkább a mögötte megbújó technika félelmetes kissé.

    Mivel rosszul időzítettem a korábbi hsz-em (pont a keynote indulása előtt 5 perccel), így bemásolnám újra:

    Azthiszem van egy kis i7 wifi problémám mindjárt az 5. napon amióta nálam van (én aktiváltam először).
    A szomszéd szobában kb 6 méterre a routertől nem tudott felcsatlakozni wifire, 5S-nek ez sose volt gond. Egyre közelebb mentem, és ha elértem a kb 3 méteres távolságot, csak akkor ment fel netre. :(
    Most itt ülök fél méterre a routertől és még itt is eldobta a wifit....

    Mit csináljak vele mi a gond?? :( :(( :((( :o

Új hozzászólás Aktív témák