Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz nandow #151938 üzenetére

    i5, i6 és most i7 készüléket használok. Az i5-öt nagyon szerettem a mérete miatt, de mostanra már az 5S-t is lassúnak érzem, szóval azt nem vennék. Az SE jó választás, ha a kisebbet favorizálod. Két munkatársam is azt vett és nem bánták meg. Gyors, reszponzív, hibátlan. Hogy a minősége milyen? Erről az i6 kapcsán sokat tudnék beszélni, mert az rettentő silány volt, még az i5-höz képest is, de itt nem láttam az ott előforduló hibákat.

    i7-tel nagyon nem tudsz mellélőni, hiszen ez a legutolsó, legfrissebb modell. Nekem bejött. Bivalyerős a hardver, minden megy mint a szél és az összeszerelési minőség is kiváló. Az egyetlen ami kicsit visszalépés az i6-hoz képest, az az akkuidő, de ez talán az iOS-nek is betudható, mert nem én vagyok az egyetlen, akinek újabban jobban merül.

    Egyetlen dolog van amit gyűlölök, mégpedig a Lighting füles. Egyrészt nem tudom megcsavarni, ha tekeredik, másrészt nem tudom tölteni és közben használni, harmadrészt többen panaszkodtak, hogy fülessel rosszabb a hívás minősége. Ezt leszámítva bitang egy készülék, főleg így hogy 256GB-os verziót rendeltem és minden zeném kényelmesen ráfért...

    [ Szerkesztve ]

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák