Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keef_Lee

    senior tag

    Beújítottam egy iphone 6-ot. 9.1-ről egyből frissítettem is 9.2.1-re, aztán utána olvastam, hogy nem feltétlenül kellett volna elkapkodni ezt... :), de nem ezért írok.
    Régebben aktívan túrtam a 3GS-es iphonomat, egy darabig JB is volt rajta, mert nem tudtam megszokni, hogy csak itunes-al érem el. Aztán a 3GS-t évek óta már nem nagyon lehetett pörgetni így kompromisszumokkal használtam idáig. Viszont most minden ismerősöm, akinek alma virít a telefonján győzködött, hogy ezt vegyek, mert az IOS annyit fejlődött és most már felhasználóbarát és a JB felesleges, mert már minden van benne alapból, stb. Megvettem. (ingyenes apple id-m van az appok telepítéséhez)
    No beüzemelve azt tapasztalom, hogy a vezérlőpanel az van már, de rengeteg a kötöttség továbbra is vagy csak én nem látom a lehetőségeket. (átolvastam a topic összefoglalót is, de elavult...)
    -Hogyan tudok képeket lementeni az itunes használata nélkül? Régebben pl. voltak olyan lehetőségek, hogy telepíteni kellett az itunes-t, de más programmal lehetett másolni (nem akarok szinkronizálni én "balról jobbra vagy jobbról balra másolgatós" fajta vagyok.)
    -Az airplay azt hittem, hogy a screen mirroring-emet a Samu Tv-n meghajtja. De lehet, hogy még mindig apple tv-t akarna ez a funkciói is? Most van egy raspberry pi-n osmc futtatva és érdekes, hogy az airplay az osmc-t mutatja kiválasztva azonban nem történik semmi.
    -FTP servert vagy ssh servert lehet ezen futtatni úgy, hogy PC-ről elérjem?
    -Kodi úgy látom, hogy van rá az appstore-ban, az megbízhatóan működik rajta?
    -Osmc-ről dlna filmlejátszás működni fog? Nem találom, hogy hogyan.
    -E2 fut a satboxomon azt lehet nézni valamivel ezen?
    -Létezik olyan hogy külső forrásból app telepítése? (netről letöltött app, mint androidnál apk telepítése JB nélkül)
    -Magyar ékezetes billentyűt miért nem lehet helyből telepíteni?

    Egyelőre ennyi :) Köszönöm a megoldás centrikus válaszokat. (Kérem, hogy az "akkor minek vettél ilyet..." kezdetűektől kíméljetek meg, mert már megvettem)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák