Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz privacy99 #115184 üzenetére

    srácok, mielőtt még a százalékok miatt felaprítjátok egymást, elárulnék valamit.

    ha mondjuk a pusztában laksz és messze van az adótorony, egészen másképp merül a telefon, mintha az utca túloldalán. én dolgozom jobb és rosszabb lefedettségű helyeken is, most pl az utca túloldalán lévő toronynál 100% a térerő, és röhej, de alig akar merülni a telefon. vannak helyek viszont, ahol sokkal jobban.

    szóval ne így hasonlítsátok össze.

    azt mindenki tudja, hogy az aksi idővel elhasználódik, és hogy az újabb ios rendszerek egyre jobban megeszik azt a sok háttérben futtatott sosem kellő cuccaikkal vagy a hibás drivereikkel, vagy akár a direkt belerakott "amortizálással", ami igazából csak slendriánság: az új modellre odafigyelnek, a régebbiekre kevésbé, utóbbit a B vagy C csapat csinálja, kevesebb az optimalizálás, stb stb stb.

    mondjuk az tény, hogy most már valamit kezdhetnének ezekkel az akkukkal, nagyon kéne már vagy egy 5 perces töltési lehetőség, vagy egy nagyságrenddel nagyobb kapacitású akku-technológia, mert nevetséges, hogy a mobil eszközöknél az akku olyan, mint a forma1-ben a gumi: a legmeghatározóbb, miközben másról kellene szólnia. de ehhez meg csak annyit: ha az akkuk sokkal jobbak lennének, nem törődne senki az alacsonyabb fogyasztású hardverrel.

Új hozzászólás Aktív témák