Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kézhez kaptam egy iphone 3g-t 4.2.1-es FW-vel, van rá mód hogy valami 3.x-re visszatoljam? Csak mert ez elég lassú/döcögős, és bántja a szemem..
Esetleg valaki tudna rá vállalkozni, és elmagyarázná? Köszönömyo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, remélem igen.
Keresek egy 3d-s zombis játékot, amiben egy csomó zombiz fut utánad mint az őrült, és lövöldözni kell rájuk, stb. Még tesóm 3g-jén játszottam a triallal, de azóta letörölte, és nem is nagyon emlékszik a nevére. Valaki tudna segíteni?Köszi előre is.
yo
-
kenny123
addikt
Ismét szeretnék segítséget kérni.
4-es ipoddal tolom jelenleg, 4.1-es JB szoftverrel. Szeretném frissíteni 4.3.5-re, de elötte szeretnék kérdezni pár dolgot.
Van rá mód hogy a wirágbolti alkalmazásokat felszinkronizáljam itunesra, hogy aztán ezeket újra ne kelljen leszedni?
Ha van rá mód, akkor a játékokban elért eredmények, ésatöbbi megmarad frissítés után?
Szerk: Ez tiltott téma épp?
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
Valaki országon belüli vasúti utazás során használt a vonaton elhelyezett konnektorokat mondjuk telefontöltésre? Nemsokára megyek majd Pécsre, olvasgattam hogy vannak elhelyezve konnektorok a kocsikban, de nem érdemes őket használni, mert pl. laptopokat kinyírtak már párat. Erről valaki tudna mondani valamit? Hogy mondjuk nyugodtan használhatom töltésre a konnektort. Legalább 3 órás út lesz, és ugye ott az a rengeteg akksit nem kímélő játék..
yo
-
kenny123
addikt
(#8728) lamajoe, (#8730) TheMarci
Köszi szépen a válaszokat, így már nem parázok annyira.
yo
-
kenny123
addikt
Látom srácok ti rendszeresen rendelgettek külföldországból, megengedtek pár kérdést?
Még előző ipodomnál filóztam rajt, hogy kellene valami külső akksi, amivel tudom tölteni, mert eszméletlen milyen gyorsan merül. Nézegettem is neten, rátaláltam a mili-re, de szerintem ez rettentő drága érte, akármelyiket is nézzük. Most hogy így szóbajött ebay, esetleg a késöbbiekben valaki rendelne nekem egy akksit, valamint azt hol tudom megnézni hogy a szállítás ingyenes-e?Köszi
yo
-
kenny123
addikt
-
-
kenny123
addikt
Srácok szabad kérdeznem? Ha persze tiltott téma, akkor szóljatok legyszi.
Cydian találok olyan app-ot, ami lehetővé teszi hogy levedett wifire kapcsolodjak?
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Keresek egy programot, amivel főbb eseményeket kitudok rakni lockscreen-re. Névnapok, jegyzetek, ébresztőóra ébresztése, ilyesmik. Valaki tudna valamit?
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Valaki valami ingyenes programot, amivel picit jobban testreszabhatom a lockscreent?
yo
-
kenny123
addikt
Air Video-t valahogy rá lehet bírni a feliratkezelésre?
yo
-
kenny123
addikt
Használ itt valaki Facebook appot, illetve a Facebook mellé kiadott "Messenger" klienst?
Nálam fennvan mindkettő, Facebook appban állandóan ki vagyok jelentkezve a chatről, még gépen is, de nem is igazán használom, a Messenger cucc nekem bőven elég, viszont lenne egy kis probléma. Miért van az, hogyha én számítógépen ki vagyok jelentkezve chatből, és minden lehetséges módon iPodon is, még így is rám tudnak írni chat képében? Picit frusztráló, amikor nem akarok dumálni senkivel, meg úgy épp szivesen aludnék, amikor is hajnali 3kor elkezd csipogni hogy "szasz, mi a pálya?". Úgyértem ha üzenet formájában írnak rám, az jó, mert ott nem látják hogy elérhető vagyok, chatnél meg igen..
Valaki megoldás?
yo
-
kenny123
addikt
Valaki valami időjárás programot nem tud, ami napokkal előbbre letölti az időjárást, és net nélkül is meg tudom nézni. És esetleg ugyanezekkel az opciókkal valami TV újság programot? Köszi
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
válasz vadászcsiga #9587 üzenetére
Még jobb..
Az a baj, hogy itt nem a sóherséggel van a gond, csak ipodon nehézkes a mobilnet..yo
-
kenny123
addikt
Az miért van, hogyha nyilvános helyen, nyilvános wifi-re csatlakoznék, aminek a jelerőssége fullon van, dob egy hibaüzenetet hogy nem lehet hozzá kapcsolódni?
yo
-
kenny123
addikt
iOS 5-el az iPodosok is megkapják a lerántható notification bart?
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
válasz penell1234 #9728 üzenetére
Rendszergazdaként kell futtatni az iTunest.
Solution
Open iTunes a first time as an administrator
Right-Click on the iTunes icon on the desktop and select "Open as an administrator"
iTunes should open
iTunes will prompt for account info. Just fill in the form and you're done, the problem should disappear !Nem eszt, hanem ezt.
yo
-
kenny123
addikt
Osiris:
Air Video, nálam ipodon tökéletesen működik. Feliratokat kezel, jó jelerősségnél 720p-s HD-t is viszi, amennyire hallottam.Más:
Valaki használt már iphoneval, vagy itouchal más gyártótól származó headsetet? Próbáltam már HTC-t, Nokiát, Xperia x8, illetve Xperia arc gyári, amúgy brutál fülesét, de szomorúan tapasztaltam, hogy a hangok egyáltalán, illetve nagyon nyögősen jönnek át. Úgyértem zene egyik fele eltűnik, vagy egyáltalán nem ad ki semmit. Persze mindez a gyári fülesével megszűnik, abszolút nem értem. Valaki ötlet?yo
-
kenny123
addikt
Ajánlom figyelmetekbe ezt a videót, tele van hasznos / érdekes cydia appokkal. Én már beszereztem párat, graviboard hatalmas..
Bocsi, ha valaki már beküldte.
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok all!
Érdeklődni szeretnék, hogy köztetek van-e olyan, aki T-nél vett előfizura fekete 16gb-t. Mostanában így bejött, hogyha nem túl drága a kezdőrészlet, akkor lehet beneveznék egyre. Mivel ami a T oldalán van táblázat, rohadtul érthetetlen, valaki elmagyarázná nekem esetleg hogy egy 16gb-s fekete iphone-ra mennyi a kezdőrészlet, illetve a legolcsóbb csomagban mennyi a havidíj?
Köszi szépen.
yo
-
kenny123
addikt
Bocsi, lejárt a szerkesztési határidő.
Inkább azt kérdezném, hogy Magyarországon elérhető-e az iphone 4 ehhez hasonló részletfizetésben:
~40k kezdőrészlet, és 1 évig ~kbmax 10.000ft havidíj? Köszi.yo
-
-
kenny123
addikt
Neztem mindketto oldalon, de igy, ezt a konstrukciot amit kaszassz irt, meg veletlenul sem talaltam meg, de meg csak a kezdoreszletre sem talaltam semmi vonatkozast.
Persze aztan lehet, hogy en vagyok vak..
Szerk: Nem apple termekeknel, total erthetoen le van irva minden, de az apples tablazatot nem latom at.
[ Szerkesztve ]
yo
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest