Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drexler

    tag

    Apró betüs rész a "fer" ivitel szerzödés ajján.:
    A díjak az áfát artalmazzák.

    Akciós ajánlatunk 2010. május 17. től visszavonásig érvényes, az Invitel saját szolgáltatási területén, a Telenor által mobilhálózattal lefedett területen, új, lakossági Invitel mobilinternet előfizetők számára. Az akciós ár a csomag hűségidejének végéig érvényes, ezt követően a 2.000Ft-os hűségkedvezmény nélküli díj kerül kiszámlázásra.

    Az ADSL internet szolgáltatás havidíja 1GB letölthető adatmennyiséget tartalmaz, amely felett túlhasználati díjat kell fizetni, amelynek összege bruttó 50Ft/10MB, de maximum havi 4 000 Ft. Az ADSL internet szolgáltatás garantált sebessége (le-/feltöltés) 300/64 kbit/s.

    A forgalmi keret az adott hónapban le-, és feltöltött adatmennyiségek összege, amelyből a fel nem használt adatmennyiség nem vihető át a következő hónapra.

    Az adatforgalom számlázása a havi összesített forgalom alapján 1 MB-os egységenként történik, a forgalommérés alapegysége 10 kB. A mobilinternet garantált letöltési sebessége 30-tól 120 kbit/s-ig, a feltöltési sebessége 8-tól 50 kbit/s-ig terjed az aktuális adatátviteli módtól függően (GPRS/EDGE/3G).
    Invitel a Facebook-on Invitel a YouTube-on
    Kedvenc ajánlatok

    Legutóbb megtekintett ajánlatok

    Net & Go Komfort Lebeszélhető | 10Mtörlés

    Hívjon minket! Értékesítés 1288 | Ügyfélszolgálat 1443
    Na ez az átba**ás! Ezért kell többet fizetni! Ha a még 2009ben kötötted akkor nem emelkedik a havidij.

    [ Szerkesztve ]

    A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!

Új hozzászólás Aktív témák