Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    üdv!
    Van valakinek infója azzal kapcsolatban, hogy hol tart az ügy a digi és az invitel átvételével?És, hogy a diginél várható e az elmaradott inviteles területek felfejlesztése a többi általa üzemeltetett körzet szintjére? Értem ez alatt a vidéki kis településeket ahol az invitel eddig max 15/09-es netet tudott rezen keresztül ADSL-ben szolgáltatni.
    Illetve mi a helyzet a szupergyors internet programmal amit az állam vállalt az EU-ban, hogy mindenhol a minimum szolgáltatás a 30Mbit lesz?
    Erről valahol lehet anyagot találni, mert régen találtam egy PDF-et amin az összes település szerepelt, hogy hol mikorra várható a rendszer kiépitése, de ha jól rémlik annak 2018ban meg kellett volna történnie a körzetemben, de azóta se történt egy kapavágás sem .
    Jó lenne valami kapaszkodó bármilyen dokumentum közlöny vagy bármi róla, hogy esetleg a hirközlési hivatalnál tudjak érdeklödni, a helyzetről.
    Mert lejár a szerződésem az invitelnél, és jó lenne tudni, milyen lehetőségeim lennének.Az invitel irodában semmi infoval nem tudnak szolgálni sem a saját helyzetükről sem a későbbi fejlesztésekkel kapcsolatban, igy nem szeretnék, ujra 2 éves szerződést kötni, hogy nem tudom, mi fog -ha egyáltalán fog-változni a közeljövöben.

Új hozzászólás Aktív témák