Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz #41133696 #22705 üzenetére

    Az a baj, hogy végiggondolva nem tudod megúszni úgy a dolgot, hogy a HGW-ről RJ11 védelem nélkül - az UTP védelem ellenére - egy a telefonvezetéken keresztül jövő túláram ne vágjon tönkre mindent.

    Nem igazan ertem ezt most, hogy miert. ;) A hgw-bol kijovo osszes utp-re teszek PNET vedelmet es kesz. Elvileg akkor is csak a modem fog pusztulni. ;)

    kabelmania27 Ezert sem vedem le az rj11-et, pukkanjon akkor a modem ha mar minden kotel szakad, ennek az eselye kb 1 a milliohoz. Nalam amugy is tul van biztositva a dolog, hiszen ha vihar kozeleg ezutan is ki fogok huzni mindent. Inkabb legyen tobbszorosen biztositva az ertek, en mar egyszer megcumiztam, igy sokkal ovatosabb vagyok mint az atlag. :)

    Mar csak egy olyan kutyun gondolkodom, ami pillanatnyi aramkimaradas eseten megszakitja az aramkort, hogy nekem kelljen visszakapcsolni. Ez is egy eszkozgyilkos fajta, mikor egy pillanatra elmegy az aram, majd visszaugrik. Na erre kellene nekem az, hogy elmegy az aram ok, vissza is jon, de nem jut el az eszkozokig, csak mikor visszakapcsolom. Nem tudjatok minek hivjak ezt, hogyan keressem? ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák