- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregus021
tag
Üdv mindenki!
Nem tudom, hogy a fórum szabályaiba belefér e, de lenne kereset régi, nem működő billentyűzetről kiforrasztott Cherry MX Blue kapcsolókra?
Gondolkodtam, hogy építek saját billentyűzetet belőle, de arra jutottam, hogy inkább megválnék tőle, mert sajnos nincs keret a többi részére.
A képeken látszik, hogy próbáltam rá PS2 csatlakozót forrasztani, de sajnos nem jártam sikerrel, valószínűleg magával a vezérlővel volt valami probléma.
Köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
gregus021
tag
válasz qisqaqas #226 üzenetére
Ha egy 60%-os billentyűzetet szeretnék építeni belőle körülbelül mennyibe kerülne? Próbáltam utánanézni de semmi pontosat nem találtam. Maguk a kapcsólok és a keycapek ugye már megvannak az előző billentyűzetből, és a házat is újra tudom szerintem hasznosítani valahogy.
-
gregus021
tag
Az a baj, hogy már leforrasztottam a switcheket a PCB-ről, szóval ha újrashasznosítható is lett volna, plate mostmár feltétlenül kell. A házat tudom még hozzá használni, szóval akkor a kontroller és plate lenne a főképp fontos dolgok. Azon kívül már csak diódák és drót kell és minden megvan hozzá?
Kicsit pontosítva, egy ilyen kontroller, és ezek a diódák, egy csináltatott plate és minden megvan hozzá?[ Szerkesztve ]
-
gregus021
tag
A PCB-re voltak forrasztva a switchek és volt rajta egy ilyen fekete papírszerű dolog(?) ami eltakarta magát a PCB-t, és a PCB volt becsavarozva a házba.
-
gregus021
tag
Összeforrasztani őket elég egy egyszerű ilyen kábel?
-
gregus021
tag
Üdv! Sajnos letört a billentyűzetemben ez a stabilizáló "pöcök", és sajnos nincs lehetőségem újat rendelni, drágák a szállítási költségek. Van köztetek valaki akinek van felesleges, esetleg eladó darabja, lehetőség szerint Bp.-i átvétellel?
Előre is köszönöm a választ! -
gregus021
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest