Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lm83

    őstag

    Hát ezek szerint szerint én vagyok a gyenge játékos... Már biztos öreg vagyok az ilyen e-sport dolgokhoz...
    Egy éve játszok épp ilyenkor kezdtem tavaly. Szinte semmit nem költöttem a játékra (Múltkor playvig-ből vettem ki egy welcome bundle-nyit). Napi kvesztből szoktam csak aranyat nyerni.
    Egy-két hónap után sikerült összeszedi egy hunter decket, amivel a 20-at simán, aztán a 15-t is simán sikerült mindig elérnem, ez úgy őszig ment talán. Mellette budget pirate wari-val is játszottam a nerf-ig.
    Utána warlock-al próbálkoztam, nyitottam dk-t hozzá. Meg lekraftoltam a keleseth év vége felé, hát pont nem kellett volna akkor már. Utána hamar kikopott mindenhonnan, de ezzel a keleseth zoo deckel is csak 15-ig jutottam.
    Idén Fungalmancer zoo, meg Spiteful priesttel már sikerült 10 közelébe jutni, de az utolsó win mindig hiányzott. Aztán múlt hónap vége felé combo priesttel játszok, most sikerült nagy nehezen 10-re eljutni. De most is vagy kétszer estem vissza 11-ről 15-ig...
    De úgy érzem, nekem ettől az 5 csillagtól, csak rosszabb lett a helyzet.
    Kb úgy érzem, hogy sosem fogom még az 5-t sem elérni, nemhogy egyszer legend szintet.
    Ha újabb pakli jön, mindig szembesülők vele, hogy csak van benne pár classic lego, vagy epic ami másnak természetes, hogy van, csak nekem nem.
    Ez alatt az egy év alatt is azt érzem, hogy a paklik költsége is úgy megy felfelé, mint a lakásárak...
    Onnan nézve bejött a blizz-nek az a dk, meg lego fegyver dolog...

    @penge111: majd egy paklit mutatnál nekem mivel sikerült ez ilyen könnyen és ilyen hamar?

Új hozzászólás Aktív témák