- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz Sefter #58990 üzenetére
Igen, sejtettem hogy itt csak a komolyabb cucokkal van tapasztalat, elnézést a hülye kérdésért!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
junkpod
veterán
válasz Sefter #59148 üzenetére
Most semmi köze a csatornához. Külön kivettem és próbáltam a gyári kábelt is és a kácsa kábelt is. Ma reggel újra forrasztották a kácsában free, rendes csapat
Most tesztelem, +9dB beállításon van, ami kell ia a mélynek és cd és player esetén még nem volt lekapcsolás.Box's don't touch!
-
Tizso
csendes tag
válasz Sefter #59223 üzenetére
Szia Sefter, az audio (RCA) csatlakozóba. 3 "eres" RCA-t használok. Annak piros és fehér dugóját a sub audio piros és fehér csatijába dugtam. Az erősítőn 1 RCA SUB feliratú csatlakozójába dugtam a kábel másik végét. Áram alá helyeztem, de nem műxik. Alaphelyzetben működhet egy LG szett mélynyomója egy másik erősítővel?
-
MadKet
tag
válasz Sefter #59424 üzenetére
Igazából ismerős megoldaná a szállítást, tehát az kb 0 Ft. Inkább az érdekelt volna hogy a gari ilyen esetben cask a kinti boltban érvényesíthető, vagy esetleg mondjuk itthon is be tudnám vinni Denon -hoz.
Sajnos használtban ezeket még nem láttam, jó lenne kifogni de úgy gondolom egy darabig még nem lesz.
-
spiky03
veterán
válasz Sefter #59680 üzenetére
Köszi rendes vagy, hogy gondolsz rámIgaz nem tudom, hogy milyenek lesznek a Focal hátsók, hogy azok előrefelé néznek majd.
Mert most a kis Eltaxok felém vannak fordítva.
De remélem jó lesz a hangzás majd.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
TCr
veterán
válasz Sefter #59744 üzenetére
Személyes véleményem: a Corvinban nagytermében pocsék az akusztika, az az irdatlan visszhang számomra megöli az élményt.
Aurum és Quadral cuccok a Streamaudioban.
(#59768) BBéci: én is.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
cekkk
veterán
-
spiky03
veterán
válasz Sefter #59822 üzenetére
Ez így van.
gondolom amiből tudnak abból ők is engednek. Nah meg persze ha ugye meg is éri nekik.
Pl haver ott vette náluk a Ma M 5.0-át, és azt is kedvezményesen adták oda. Igaz utolsó darabok voltak, meg centerük nem is volt, de intéztek neki egyet. Szóval rendesek és segítőkészek voltak. Jah és két részletben hozta el, fizetett előleget, és a maradékot később fizette ki.Aki alkudozni akar az menjen a NetDepo-ba, náluk van ajánlat kérés.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
cekkk
veterán
válasz Sefter #59822 üzenetére
Most megint az almát a körtével?
Akkor erre mondjam azt, hogy az MMben is lehet alkudozni?
A ha a piacon szabott árak vannak az inkább szocializmus mint sem kapitalizmus.
Egyébként az hajtanak el akit akarnak, nekem mindegy. De azt te ismertetnéd, hogy a világ nem csak Pestből áll, vidékiek is léteznek. HAHÓ
Egy nap nem elég arra, hogy körbe járd a boltokat, főleg, hogy alig vannak nyitva, korán zárnak. Ezért ha én mondjuk Debrecenből írok neki, hogy kéne x erősítő x hangfal x kábel és ezt elküldöm 5-10 boltnak, hogy milyen árat tudnak erre nem lehet válaszolni. -
cekkk
veterán
válasz Sefter #59828 üzenetére
A boltosok életérzést árulnak Mert tescoban nem hagysz százezreket, valamint nem ugyanaz a termékkör, de ott is van amiből lehet alkudozni.
Én sem pesti vagyok..amit írsz, hogy mik kellenek kiszámolható a honlapon feltüntetett árakból.
Na most ha én elakarok költeni 100-200-500 ezer forintot és ki tudja még mennyi pénzt, akkor azért hagy kérdezzem meg, hogy ugyan adnak-e ennyi pénz után bármi kedvezményt. Ezek nem kis pénzek, miért ne tudhatnám meg azt. hogy 3 másik bolt mondjuk ad 5% a másik 10%.Betelefonálok, hogy:
- adjátok oda a Lektor szettet 290-ért
erre :
- OK
de nem megyek érte, mert más cég oda adja 289-ért inkább attól veszem...Ennek nem úgy lenne értelme, ha betelefonálok és azt mondom, hogy adjátok ide 289 alatt mert máshol 289 nálatok meg 290? Minek aludjak magasabb árra ha máshol olcsóbb? Nem a máshol kapható olcsóbb ár alá vagy ugyan annyira akarok alkudni?
-
cekkk
veterán
válasz Sefter #59838 üzenetére
Akkor minek webshop?
Elmegyek 1-2 helyre egyik helyen ezt a másik helyen amazt hallgatja meg az ember aztán majd leülepszik benne, hogy mit akar venni. Erről talán nem lehet ajánlatot kérni több boltból is?
Ha ennyi pénzt akarsz elkölteni, bele kell férjen egy személyes találkozó, hogy komolyan vegyenek...
Már miért kellene? Nem véletlen nő az elektronikus kereskedelem forgalma és csökken a üzletek forgalma. Gondolom azért nyitott a MM is webshopot.Mondjuk nem értem mi itt ez a nagy bolt védelem, mert a jelenlévők többsége használt dolgot vesz és ott meg alkudozik keményen Nem is értem miért nem náluk vesztek meg mindent.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Sefter #59856 üzenetére
Vásárlóként szerintem ez nekem mindegy.
De az árajánlat kéréshez már csak annyit tudok mondani, hogy nemrégen kértünk több helyről is a repülőgép motorjára ajánlatokat.
Esély nem lett volna arra, hogy utazzunk németbe és itthon 3-4 helyre, idő hiányában. Mind szépen elmentek emailben és kaptuk is a választ. Pedig ez nem 500 ezer forintos tétel. Ellenben így megvannak az árak az új motorra, a felújítottra és arra is ha javítani akarjuk nem pedig újat venni. -
Mankó
veterán
válasz Sefter #60176 üzenetére
Megint tanultunk valamit. Kicsit necces a szoba elrendezése, nem lesz egyszerű állványra rakni őket.
Rátaláltam egy Denon AVR-X500 nevű gyöngyszemre. Nagyon tetszetősek a paraméterei (hdmi, 3d), kinézetre is bejön, tudtok valami negatívumot mondani róla? Mert ha nem, akkor inkább egy ilyet választok, mint használtan valami mást 50-ért.
-
zsoltee10
addikt
válasz Sefter #60277 üzenetére
Egy Popcorn A400 már bőven nem fér bele neki a keretbe... Erősítőből én is inkább az X-1000 felé tereltem.
Még egy-két gondolat.
Először azt kellene szerintem eldönteni, hogy mi az az álom házimozi, amit el akar érni? Lesz-e később kerete fejleszteni? Tegyük fel, van egy szint amit el akar érni. Két út lehetséges szvsz.
1. Vesz most kompletten használt cuccokból komplett rendszert mélynyomóstól, mindenestől. Használja X ideig, közben összegyűjti a pénzt egy komoly cuccra és eladja az egészet, megveszi a komplett újat.
2. Apránként veszi meg a rendszer egyes elemeit, mindig, amire összegyűlt a pénz. Mindenből azt a szintet, amit el akar érni.
Én mondjuk az elsőt preferálnám. Vennék egy jó mediaplayert (akár a popcorn a vetítő miatt), meg egy komplett erősítő+hangfal+mélyláda cuccot ami azért már hdmi-s. Közben gyűjteném a pénzt. Az eladáskor a bukta is kisebb az eleve alacsonyabb vételár miatt.Másik kérdés a hangfalak elhelyezése. Mivel ennyi apróság nagy bulit tud csinálni, egy 1m magas álló hangfalat akkor is könnyen fel lehet borítani nekifutásból, ha 20kg. Lehetne esetleg a frontokat is jó minőségű polcsugárzókkal megoldani, falra szerelve.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Sefter #60522 üzenetére
Nem értek egyet. Oda van írva, hogy mik a feltételek, mi az ár. Felnőtt ember meg dönthet, hogy megveszi máshol, ha nem tetszik, de semmiképp nem jogos és nem etikus ezért "átbaszással" vádolni őket!. Gondolom ilyen akcióval nem fér bele extra szolgáltatás.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest