Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pszab0

    újonc

    válasz LZs?! #5606 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat, lehet nem voltam elég pontos. Windows 10-re gondoltam mint operációs rendszer és csak akkor kapcsolnám ki, ha valami gond van. Este csak a biztonsági mentést csinálja mivel akkor minden más gép ki van kapcsolva, de ezen kívül nincs semmi más feladata. Jelenleg egy Intel Xeon processzoros szerverem van Windows Server 2012-vel, amihez 4 Windows 10 Pro és egy Windows 7 Pro kliens valamint 2 iPad csatlakozik. Két fontosabb program van a szerverre valamint a kliensekre installálva, amik az adatokat a szerverre mentik egy közös adatbázisba.
    A legnagyobb problémám a jelenlegi rendszerrel, hogy egy kicsit régebbi és kezdek tartani tőle, hogy valami ki fog esni és akkor napok esetleg hetek míg újra működik. A másik dolog, hogyha valakit kihívok, mert valami gond van akkor az napokat akár heteket tart míg valaki ki jön és végül a probléma megoldódik.
    A saját számítógépeimet valamint az egész család gépeit én javítgatom rakom össze stb. az igásság szeretek vele foglalkozni mint hobby. A munkába a klienseket mar cseréltem, de a szerver az idáig tabu volt, a Windows Server 2012-öt nem ismerem és nem is akarok vele időt tölteni, de úgy gondolom, hogy egy általam felállított rendszer hibaelhárítását én is el tudnám végezni, ami a számomra a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás lenne.

Új hozzászólás Aktív témák