- Milyen egeret válasszak?
- Fekete misztikum: DeepCool Mystique 360 vízhűtés
- Királyi menetben érkeznek a G.Skill új DDR5 memóriái
- Még a nyár előtt megérkeznek a G.Skill új Ripjaws memóriái
- Computex 2024: gamer alaplap és „AI” PC az ECS-től
- Fürge M.2 2230-as SSD-vel jelentkezett az IRDM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Támogatja a legújabb Windows frissítést az új AIDA64
- Milyen notebookot vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Hirdetés
-
Hivatalos, hogy Game Pass-be jön a Call of Duty: Black Ops 6
gp Bár a játék jön PlayStationre is, akik PC-n vagy Xbox-on játszanak, azoknak elég lesz megvenniük az előfizetést.
-
Computex 2024: gamer alaplap és „AI” PC az ECS-től
ph Az Elitegroup új LIVA barebone-nal és a Black alaplapsorozat feltámasztásával készül a tajvani kiállításra.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
Igen jól néz ki! Gondolom, kemencés.
A paradicsomot én magam készítem. Szilva alakú koktélparadicsomból, a fajtáját nem tudom, de elég jó, finom savai vannak. Azért csinálom ebből, mert korlátlanul tudok szerezni ingyen. Úgy 50-60 kilót főzök be évente. Ha elfogy, akkot Mutti.
https://caffe35.webnode.hu/
-
fragola.6035
aktív tag
-
fragola.6035
aktív tag
Ilyennel. Nincs velük gond, elpusztíthatatlan. Szerintem 1 kg lisztet is bedagaszt, bár 70 dekánál többel nem próbáltuk.
10 évente újra kell zsírozni a hajtóművet, akkor örök élet. Nincs benne műanyag.
Pár régi FB bejegyzés miatt néha megtalálnak szervizeléssel kapcsolatban. A régi modellekben kiszáradnak a kondenzátorok. Ha nincs néha zsírozva, akkor 20 év után fogaskerék kopás, törés lehet.https://caffe35.webnode.hu/
-
fragola.6035
aktív tag
Nem tudom az anyag pontos jelölését, ötvözetlen szénacél lemez, vagy hétköznapi nyelven vaslemez.
6 mm vastag, 40 x 33 cm, de olyat vágnak, amilyet rajzolok.
Kezeletlen, nyers lemez, használat előtt ki kell égetni.
Akik előre szóltak, azoknak csináltattam. Mivel beszerzési áron adom tovább, árat csak privátban írok, akit érdekel.
Ha még van rá igény, még egy kört vágatok, ha kell,.és összejön 6-8 igény.https://caffe35.webnode.hu/
-
fragola.6035
aktív tag
Ha valakinek még kell vas, írjon privátot!
6 mm-es vaslemez, 40x33 cm, de ha kell, ezen tudok változtatni.
Ez nyers, kezeletlen, némileg csiszolt, sima felületű szénacél lemez, hétköznapi nevén vaslemez, nem azonos a különböző védett márkaneveken forgalmazott sütővasakkal!
Árat csak telefonon vagy pü-ben mondok.
Közösségi beszerzés beszerzési áron, ezért én nem adok számlát, egy darab számlát kapok a lézervágó cégtől. Ha valakinek külön számla kell, akkor úgy kérem tőlük.
Személyes átvétel itt Ballószögön, vagy általam megadott időben a soroksári Ikeánál, esetleg Foxposttal elküldöm 1200-ért.
Fizetés csak előreutalással.
Szerda estig lehet kérni, ha összejön 8 db, akkor csütörtökön lehet utalni, és péntek reggel megrendelem. 3-4 munkanapalatt meg szokott lenni.
Csak annyit rendelek, amennyit mostantól rendeltek, és amennyi ki van fizetve, és nem viszem házhoz!
Akinek így megfelel, írjon.https://caffe35.webnode.hu/
-
fragola.6035
aktív tag
válasz fragola.6035 #251 üzenetére
A csekély érdeklődés miatt a vaslemez beszerzés törölve!
https://caffe35.webnode.hu/
-
fragola.6035
aktív tag
-
fragola.6035
aktív tag
válasz PeterAgos #258 üzenetére
Szerintem ez sima alap recept.
500 lisz, amiből 90% búza kenyérliszt, 10% alakor, tönköly, rozs vagy ami van.
350 víz, 2 kiskanál só, 150 kovász.
Este megetetem a kovászt, reggel abból veszem el. Dagasztógéppel 5 percig dagasztom a kovász és só nélkül. Utána még 5p. a kovásszal és a sóval is.
Aztán 40-60 percenként, vagy ahogy ráérek, hajtogatom 4-5-ször.
utána megformázom és beteszem a jénai tálba, amibe sütöm. Vagy 2 órát még kelesztem benne.
A sütő maxon megy, ez nálam kevesebb, mint 250 fok. Fedővel sütöm, amíg kezd színesedni a kérge, utána leveszem a fedőt és sütöm a kívánt színig, ez összesen 25-30 perc.
nagyo jó az íze, állaga, ropogós, csak kicsit lehetne vastagabb a kérge.
De nincs nagy gyakorlatom, havonta 1-2-szer sütünk.https://caffe35.webnode.hu/
-
fragola.6035
aktív tag
-
fragola.6035
aktív tag
Ma megyek a vasakért, hétvégén postázom.
https://caffe35.webnode.hu/
-
fragola.6035
aktív tag
-
fragola.6035
aktív tag
válasz hkaroly #1330 üzenetére
Elég sok használt Kenwood Chefet és Majort eladtam-vettem-felújítottam már. Biztos vagyok benne, hogy a Kenwood a legjobb választás. Sok 30-50 éves gép volt már nálam, szóval a minőséggel nekem nincs gondom, ezek ipari minőségű cuccok. 10 évente kell neki egy szervizelés, és kb. örök élet.
[ Szerkesztve ]
https://caffe35.webnode.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Fekete misztikum: DeepCool Mystique 360 vízhűtés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Királyi menetben érkeznek a G.Skill új DDR5 memóriái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Még a nyár előtt megérkeznek a G.Skill új Ripjaws memóriái
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest