- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Shodan
addikt
Nekem is jó napom volt, ma nyomtam Vörös Zoliékkal vádlit, hát azt hittem tolókocsival megyek haza
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz Foglalt név #14851 üzenetére
ezért nem irogatok ide ez úgy is marad a Foglalt név és társai viszlátos topicja.
-
Shodan
addikt
[link] azt a lúzer f@szt, nem is teszi bele a kezét. még kibontani is alig tudja.
-
Shodan
addikt
válasz Foglalt név #17039 üzenetére
És meddig engeded le?
-
Shodan
addikt
Hagyátok már szegényt ez sokkal jobb és még darálni sem kell
-
Shodan
addikt
scitec teszt by bunny:
1. nem volt tiltott koxolni.
2. én a rsézemről le se szarom ki koxolt és ki nem. szebben fogalmazva ez senkit sem érdekelt.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
-
Shodan
addikt
Én egy pár hónapja a hervisben láttam olcsón akciós kézi súlyzókat, árára már nem emlékszem. Valami kínai volt, de szerintem a márkája, mindegy hogy milyen túl sok dolog nincs ami elromolhat rajta max a gumiborítás lejön, de ez nem volt gumis.
-
Shodan
addikt
lábtolónál mennyit számít ha a kezem a térdemen van? mert én idáig abba a szarba kapaszkodtam, és közel nem ment ilyen jól. általában fingás határig engedem
-
Shodan
addikt
válasz God Vazzeg #19316 üzenetére
innen a 20ezer hozzászólás közül egy kezemen megszámolom melyik ér valamit.
-
Shodan
addikt
válasz God Vazzeg #19372 üzenetére
5 felé húú és hogy a pofájába röhögnek. néha el szoktam kapni én is, jókat röhögök.nem tudom ki azaz idióta aki idemegy.
-
Shodan
addikt
100% whey proein profnál, egy 30g adaghoz, a hozzá adott kanállal meddig szokta tenni aki használ ilyet?
50g kanalat adnak hozzá, ezért kb a feléig szoktam. Kiakartam már mérni, csak lusta voltam.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
ja el is felejtettem milyen story volt mcdriveba
Csóka előttem közepes méretű robogóval halad, kormányon 6 év körüli kislánnyal.
Haver mondja ne menjek közel mert kicsit fura mozgása van a faszinak,és tuti el fog esni.
Abszlút nem volt ittas , csak tudjátok azaz érdekes mozgású. Kanyarodok ki ,piros lámpánál megállok.
Balra nézek és látom a gyerek happymealje a földön. elfordulok, visszanézek , láttom a csóka a földön shake kifojva minden kiborulva, motor rajta, forgalom meg érkezik...egy kurva életbe elhangzik. Megpróbálja felállítani a motort erre rádől másik irányban a happymealre azán vártam hogy zöldre váltson a lámpa mert majdnem megszakadtam a röhögéstől, utánna meg szépen elrobogtak, mintha misem történ volna. nagyon nagy jelenet voltwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
ma az egyik srác tudjátok mibe hozta a piáját, sörösüvegbe bazzeg. Mondjuk csak ilyen strapa szar volt, de akkor is mekkora paraszt.
-
Shodan
addikt
sikeresen túl vagyok életem két legszerabb edzésén
nem tudom mi van velem, de már hétfőn olyan szinten befáradtam, hogy a felénél abba kellett hagynom(ilyen még soha nem fordult elő!), gondoltam mára megjavulok, de nem.
Tisztára elernyedtnek érzem magam, olyan mintha az izmaimat alig tudnám megfeszíteni, és az utóbbi 2 hétben az emésztésem is rosszabb lett, hasmenés meg ilyenek. Ma is 12 órát aludtam, de még simán tudnék többet is. kávé stb. nem segít. Mit csináljak hagyak ki egy hetet, vagy inkább menjek le és kisebb súlyokkal dolgozzak?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz BÁ Nutrition #20176 üzenetére
oké, eddig se nagyon tettem.
viszonhallásra .www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Én nem tudom mit szeretnek ebbe a szar robinsonba, szerintem már kicsit túl underground.
De látom legalább a súlyokat már felszámozták , bár nem azt jelenti hogy az annyi amennyi rá van írva.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
[link] nagyon jó képek , 67 kilosan 167 kilot kinyomni
-
Shodan
addikt
válasz Snoop-y #20410 üzenetére
"fekvenyomi" Én majdnem annyival tolom a ferdepadot mint a simát.
Bár a fekvenyomást én valahogy sose szerettem. A mai visszatérő nap is egy gyötrődés volt, legalább 2,5 órát voltam lennt és még így is volt amit kihagytam.
Máskor simán lelkiismeret furdalásom van ha akár egy ismétlést is kihagyok, most meg csak arra vártam hogy mikor szabadulok.
Rudas gyakorlatokban buktam vagy 5-10 kilot, nem tudom mi van velem. Viszont a végére egész jól bedurrant az alakrom, nagyon elfáradtam. De izomlázam soha nincs.A múltkor egy állásmegbeszélésen, nekem is megkérdezték hogy sportolok-e valamit . Most vagy azért mert kurvára nem látszik semmi, vagy mert igen.
Mondjuk nem hiszem hogy a 2. kérdése ez lett volna a csajnak egy ilyen számitogépes kisegítői álláshoz . Úgyhogy ezt így elkönyveltem pozítivumnak.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
-
Shodan
addikt
válasz God Vazzeg #20485 üzenetére
Tetszik a láncod , jó kis gyúros, bár azért még le vagy maradva [link] most már ezaz új divat
-
Shodan
addikt
válasz God Vazzeg #20516 üzenetére
Ez tuti hogy régi kép szerintem.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest