Hirdetés

Aktív témák

  • vedini

    őstag

    válasz LOTR #15966 üzenetére

    attól függ minek készítem el

    a legolcsóbb a marha pörkölt, azt lehet combból, lapocka
    de ha valaki szereti a cupákos-inas részt is akkor a lábszár a legolcsóbb

    ha steaket csinálok az már drágább, azt fehérpecsenyéből kell, viszont ha letolsz egy jó vastag félig átsütött steaket, kis grill zöldséggel az nagyon üt :DDD

    ennél mégdrágább, a hátszín
    ez mostanság ritkán csinálom, emelés előtt 2400ft volt kilója, ebből nagyon finom kajákat lehet csinálni, a specialitásom a mustármagban érlelet hátszíncsíkok texasi négy bors mártásban

    a legdrágább a bélszín, vagy vesepecsenye, ez már őrült drága, főleg azért is mert nem kapsz csak úgy 20dkg-át, tehát egyszerre 1.5-1.8kg-ot megveszel egybe, azmár majdnem egy 10-es

    ebből lehet tatár beafsteak-et ami irtó finom előétel, meg stb.

    szóval van választék bőven

    Vandit. hát akkor mivel nagyon el van csökevényesedve, heti 2-tőt bepróbálok
    ja és megy privi

    [ Szerkesztve ]

    workworkwork...

Aktív témák