Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) Franklin válasza Aslan (#100) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Valami központi gebasz van, több GTS-es ismerősöm is ezeket tapasztalja.

A központi számot felhívva be is mondja az automata, hogy gondok vannak a szolgáltatással.

(#102) JEEMBO válasza Franklin (#101) üzenetére

JEEMBO
(tag)

Nálam totál leállás volt tapasztalható, kb. 6 órán át akadozhatott... Még a 06-1-es számuk sem volt elérhető... Kellemetlen.

"Jó pap is holtig butul"

(#103) JEEMBO válasza Aslan (#100) üzenetére

JEEMBO
(tag)

Úgy látom, nem csak a GTS-t, hanem az egész BIX-et érintette a leállás:
[ img]http://prohardver.hu/dl/upc/2011-06/97814_110525gtsbix.gif[ /img]
[ img]/dl/upc/2011-06/97814_110525ipv4bix.gif[ /img]

[ Szerkesztve ]

"Jó pap is holtig butul"

(#104) JEEMBO válasza JEEMBO (#103) üzenetére

JEEMBO
(tag)

Upsz, kicsúsztam a szerkesztésből:

"Jó pap is holtig butul"

(#105) JEEMBO

JEEMBO
(tag)

Úgy tűnik elmentek otthonról a GTS vezetőségénél:

http://lakossag.gts.hu/internet/adsl/cs-MT-huseg.html
http://lakossag.gts.hu/internet/adsl/cs-MT-valto.html
Egyéni NDSL 5 5000/500 kbps 1000/192 kbps 5 900 Ft 7 375 Ft

Eddig az 5M-ás NDSL 4700 Ft volt, most meg az akciós ügyfélmegtartásban 5900, második évtől meg 7375!!??
Most én vok. hüle, vagy a tükör görbe? Ezek szerint le akarják építeni, de gyorsan az ügyfélkört....

"Jó pap is holtig butul"

(#106) remington2 válasza JEEMBO (#105) üzenetére

remington2
(senior tag)

Nem vagy hülye, az árakkal meg elszálltak, és azóta is repülnek, amióta a hozzászólásod írtad. Bizonyára észrevetted, hogy a váltós és a hűségcsomagjaik kb. ugyanazok, ami szerintem egyszerűen LOL.

Én most H5-ben vagyok, ez 4011 forint (volt, ameddig lehetett rendelni). Időnként ránézek a lapjukra, mert régebben jó kis akcióik voltak, anno 3788-as vagy akörüli forintba kerülő 1 megással kezdtem, aztán a hűségakciókat figyelve "frissítettem" a szolgáltatásom, először 2 megára (3000 körül forint volt a havidíja, 6-700 forint spórolás havonta, 2x sebesség, akkor jó volt adsl terén), majd egy ezressel drágábban 5 megára, ez is megérte anno.

Most viszont úgy tűnik, kezdenek megőrülni. Még év elején volt annyi akció, hogy adtak egy ajándék hónapot, de ezt az első éves / második éves hűségakciót nem komálom. Ha aláírnék, kapnék vagy 200 forint kedvezményt havonta első évben, aztán 4600-ra ugorna a számla a másodikban . . . kezem-lábam töröm, annyira igyekszem aláírni :W

Egy ideje már nézegetem, mire lenne érdemes váltani. Csak nem tudom, megéri-e a cécót, más adsl-re nem nagyon éri meg váltani, 3 hónapig net nélkül se akarok lenni (pedig lassan anyagilag behozná a fáradalmat, de a net nélkül ma már . . . ).

Na majd elválik, mi lesz a vége. Remélem titkon, hogy kirukkolnak valami jó kis akcióval, mert eddig egy normális szolgálgatónak tartottam őket, semmi baj sem volt.

[ Szerkesztve ]

(#107) Franklin válasza remington2 (#106) üzenetére

Franklin
(senior tag)

(#108) T_boy válasza JEEMBO (#105) üzenetére

T_boy
(tag)

Én a 2. évet nem értem, mert csak egy évre lehet szerződést kötni. Talán ha újra 1 évre kötelezi el magát az ügyfél, mint hűséges előfizető akkor alakul a havidíj a "Havi díj 2.évtől" oszlop szerint. Mindenesetre nekem nem egyértelmű.

[ Szerkesztve ]

-=Victoria Concordia Crescit=- -=Eredeti Arsenal mezeket keresek M-es méretben=-

(#109) JEEMBO válasza T_boy (#108) üzenetére

JEEMBO
(tag)

Az 1. év a hűségidős ár, s ha nem írsz alá egy új évet, akkor a 2. évtől érvényes békjó nélküli árak aktualizálódnak. Rájuk kérdeztem nem rég, s a régi előfizetőknél (gondolom az egyoldalú szerződés módosítási harcok elkerülése végett) megmarad a hűségidős ár.
Tehát csak új előfizetőket nem akarnak...!?

"Jó pap is holtig butul"

(#110) T_boy válasza JEEMBO (#109) üzenetére

T_boy
(tag)

Nem értem az üzletpolitikájukat, mindenesetre köszönöm a válaszod! :)

-=Victoria Concordia Crescit=- -=Eredeti Arsenal mezeket keresek M-es méretben=-

(#111) T_boy válasza gabi2107kira (#43) üzenetére

T_boy
(tag)

Kellett fizetni a modem cseréjéért? A mostani Huawei modemem már nem az igazi, routerrel már nem is hajlandó működni, egyébként meg az 5 helyett átlag 1 mega van meg.

(#112) remington2 válasza JEEMBO (#109) üzenetére

remington2
(senior tag)

Én nem értem. Ha aláírok egy évre, akkor jön a kedvezményes ár (nekem ennél a csomagnál 3725 HUF, kerek 286 forinttal jobb, mint a mostani 4011-es), aztán ha lejár az egy év, és nem írok alá újabb egyet, akkor felmegy (a második évtől) 4650-re. Ergo ha nem akarom, hogy több legyen, akkor újra és újra alá kell írnom - persze ez az ő szempontjukból ügyes próbálkozás. Jól értem a helyzetet?

"a régi előfizetőknél (gondolom az egyoldalú szerződés módosítási harcok elkerülése végett) megmarad a hűségidős ár."

Ez mit jelent?

(#113) JEEMBO válasza remington2 (#112) üzenetére

JEEMBO
(tag)

Igen így tűnik a taktikájuk.
Az idézőjeles rész azt jelenti, hogy aki a taktika váltásuk előtt kötött szerződést, arra nem húzzák rá ezt az új módit, de az új szerződőkre már simán rá lehet.

"Jó pap is holtig butul"

(#114) yanna

yanna
(fanatikus tag)

Üdv!
Ennek a GTS Hungary-nak együgyű, amatőr ügyintézésükkel engem már sikerült lerázniuk az előfizetőik köréből. Bár én nem is akartam ügyfelük lenni, de az Interware felvásárlásával hozzájuk kerültem. :O
Egy egyszerű hűségszerződés hosszabbításra képtelenek voltak, sőt a hosszabbítás helyett megszüntették a szolgáltatást. :W Mindezt kb. 8-10 e-mail váltás, az elküldött kitöltött szerződés és telefonos egyeztetés után sikerült elintézniük, mert minden egyes levelet külön ügyszámon kezeltek, természetesen más más ügyintézők. Közben még a nevemet és a nememet is sikerült átváltoztatniuk, persze csak papíron. :U
Az ilyen balkáni hozzáállással az Interware ZRt. szolgáltatásának színvonalát a büdös életben sem fogják megközelíteni. :N

(#115) T_boy

T_boy
(tag)

Ennyi volt, 8 év után nem hosszabbítunk. Szerencsére itt nem volt probléma a szolgáltatás minőségével, de a havidíj nem mellékes.

(#116) zseko válasza remington2 (#112) üzenetére

zseko
(őstag)

Én kedvezőtlenebb szerződést kötöttem az Interware-el tavaly februárban. Csak elfelejtkeztem róla, aztán meg megvette őket a GTS, ők meg csesztek szólni így 10e-el több lett a havidíj :((( . Az IW emlékeim szerint legalább szólt, hogy le fog járni. Írtam nekik levelet 8-án, amiben közöltem hogy ezt nem fogom kifizetni, vagy megbeszéljük, vagy akkor azonnal szüntessék meg a netet, számlázzák ki a részszámlát és megrendelem mástól a netet. Azóta sem válaszoltak. Holnap írok még nekik és fel is hívom őket, aztán ha nem reagálnak 1 napon belül akkor a következő levelemben az lesz, hogy feljelentem őket, hátha arra mát teagálni fognak :U De hogy ezt a közel 20e forintos számlát nem fogom kifizetni arra mérget vehetnek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.