Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

GTS-Datanet ADSL: én nagyon meg vagyok elégedve vele, s csodálkozom h, nem használják mások?
pedig:
easy_C 1280/128 kbps
1 éves szerződés
Belépési díj 0 Ft/év
havidíj 3 788 Ft
szerintem a legjobb a kezdetnek, és a legolcsóbb.
[link]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#2) qdak válasza qdak (#1) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

up
ennyire érdektelen hir?
zárható? :O

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#3) Jarod1 válasza qdak (#1) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Szia, gondolkozom én is ezen a csomagon, Mennyire stabil? A Modemet pl. hol tudom átvenni ha mondjuk online rendelem meg?

[Szerkesztve]

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#4) Flashcash

Flashcash
(PH! addikt)

Én is datanet adsl-es voltam pár évig. Stabil nincs sok probléma velük, a support jó, van élő kézzelfogható ügyfélszolgálat a dunaplázában, ha az egy év hűség lejár szoktak csinálni olyan akciót hogy újabb egy év aláírása esetén 2 hónap neted ingyen van.
A nemzetközi sávszélük is nagyon jó, régebben még játszottam is online akkor a pingekkel se volt gondom. Röviden ennyi.

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#5) A Tejesember

A Tejesember
(fanatikus tag)

Sziasztok.
Nagyon gondolkodom a következő csomagon [link]
Szerintetek mennyire megbízható ez a szolgáltató? :R

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#6) shabbarulez válasza A Tejesember (#5) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

lásd: Yo! neked - gts datanet adsl telefon előfizetés nélkül topicot [link]

(#7) A Tejesember válasza shabbarulez (#6) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Köszi.
Először azt néztem,de elég régi az utolsó post azért próbálkoztam itt.

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#8) qdak válasza Jarod1 (#3) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

hello nekem házhoz hozták kb 1héten bellül ( peströl györbe ) ami nem teccik ha dc zek meg torrentezek akkor vmikor megszakitja a netet de 1 bol ujra lesz net, amugy a pár honap alatt idáig mindig volt net, meg vagyok vele elégedve :)

(#9) szasanyi

szasanyi
(PH! nagyúr)

Én UPC Chello Mediumról akarok váltani, és a GTS-Datanet fair_C csomagja érdekel. Van vkinek infója, tapasztalata ezzel kapcsolatban? :U

(#10) szasanyi válasza szasanyi (#9) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Na, senkinek sincs infója erről a netcsomagról? :U

(#11) adra

adra
(tag)

Egy kis UP :DDD

Most is jó ez a GTS Datanet? T-Online ADSL-ről váltanék, érdemes?

adra

MCC: Minőségi Certifikált Cuccok

(#12) Jégkokó válasza adra (#11) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát az igazat megvalva én tuti nem váltanék. Nállam tökéletesen működik a t-online adsl sőt még árban se jobb nála.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#13) adra válasza Jégkokó (#12) üzenetére

adra
(tag)

Köszi, én is így döntöttem, szintén elégedett t-online-os vagyok.

MCC: Minőségi Certifikált Cuccok

(#14) PredatorNo1 válasza qdak (#1) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Szia mindenkinek!
Nem tudom ki mit szeret a neten, de valószínűleg más is olvas műholdas fórumokat.
Én is olvasnék, de december óta amióta GTS előfizető vagyok többet nem megy a kedvenc oldalaim egy része, amikor a helyi képviselőnél szóvá teszem egy-két napig megint megy, azután megint nem!
Ügyfél szolgálaton élő embert kifogni lehetetlen!
Mi a teendő, mivel bármelyik más szolgáltatónál fel tudok menni ezekre az oldalakra, de másik barátnál, akinek GTS-e van szintén nem lehet felmenni.
Tudom, hogy valamelyik gts szerver rosszalkodik, de ki lenne hajlandó tenni valamit??
Ha már fizetek érte!

"A saját Országomban Nekem kéne pakolni?"

(#15) Gaskin

Gaskin
(fanatikus tag)

Egy technikai kérdés. XP alatt simán használom a datanet-es hozzáférést. Áttértem vistára. Mindent ugyanúgy beállítottam mint XP alatt, de nem épül fel a net kapcsolat. Vista tűzfalat kikapcsoltam, de ez sem segített. Mit rontok el?

(#16) dekac válasza qdak (#1) üzenetére

dekac
(tag)

hali!

Nekem is ugyanez a csomag van immár 2 éve...
ha esik, ha fúj, vagy ha katasztrófa van ez mindig ugyanolyan jó minőséget nyújt.

Mindig stabil és a 2 év alatt 1x nem volt az, hogy ne tudtam volna használni az internetet...
Stabil 133Kbyte/sec letöltés és stabil 12kbyte/sec feltöltés...

én nagyon ajánlom őket..

jah és rendkívül gyorsan lett netem...anno dec. 22-én bementünk a datanethez, már adták is a modemet..(még szerződést sem kellett kitölteni akkor, csak kértek pár adatot) és dec. 25-én már tudtam netezni...január végén jött a szerződés, és onnantól számolták a havidíjat...szerintem elég korrektek, nagyon ajánlom mindenkinek...

üdv.

http://informatikablog.cwahi.net/

(#17) dekac válasza Gaskin (#15) üzenetére

dekac
(tag)

nekem vista alatt megy:) a varázslóval beállítom és tökéletesen működik...
arra, figyelj, hogy a vista felismeri-e a hálókarit, mert 1x én megjártam ezzel, kerestem, hogy miért nem csatlakozik és kiderült , hogy azt a hálókarit amibe dugtam a lankábelt , nem ismeri fel a vista...így áttettem a másikba, azon semmi baja.

üdv.

(#18) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az lenne a kérdésem, hogy a gts milyen netet szolgáltat ami 30megabit/15 megabites?Mert ilyet sehol se találok az oldalukon, pedig ma egy ilyne kapcsolat mögött ültem pár perc erejéig.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#19) dekac válasza Jégkokó (#18) üzenetére

dekac
(tag)

:D vagy vmit rosszul állítottak be a központban, vagy van kapcsolata az illetőnek akié a net volt, vagy beletartozott azok közé az emberek közé akik ingyen kaptak iszonyat nagy sávszélt (teszteljék a rendszert), mikor a gts datanet terjeszkedett és úgymaradt nekik:)

(#20) Jégkokó válasza dekac (#19) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy céges hálózat, és a nap bármely szakaszában ekkora a sebbeség. De nem hinném, hogy ez adsl lenne, mert akkor nem lenne 15 mega feltöltés a 30 megabit letöltéshez.

(#21) dekac válasza Jégkokó (#20) üzenetére

dekac
(tag)

hát nem kizárt, hogy adsl2+ szolgáltatás:

[link]
[link]

de szerintem inkább valami másmilyen net, előfordulhat , hogy vmi komolyabb sávszélességet bérel több céggel és azt osztják le egymás közt.
Mellesleg nekem az albérletben papír szerint 8mbit-es net van behúzva (T-kébel, kábelnet) és valójában 12Mbit..szóval érdekes.... :K

(#22) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

4 évig voltam datanetes, minőségben nem rossz, de árban elaludtak.

yoneked csomagban 2 éve ugyanaz van, árban, sebességben.

ébresztőőőőőőőőőőőő.

most upc van, olcsóbban, gyorsabb. igaz, itt a minőséggel vannak /néha?/ gondok.

(#23) shabbarulez válasza Jégkokó (#20) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

Bérelt vonalon bármelyik ISP kínál akkora sebességet, amilyet a vevő szeretne. Ez akár 64kbps-től gigabit, de akár 10 gigabit sebességig skálázódhat az igények, a lehetőségek és pénztárca függvényében. De ebben sok újdonság nincs, ez eddig is így volt.

(#24) Gaskin válasza dekac (#17) üzenetére

Gaskin
(fanatikus tag)

Örök hálám! :R Nekem is a Lan kártya volt a gond. Nem is értem hogyan lehettem ilyen bamba, hogy nem vettem észre az eszközkezelőben...

(#25) Fecogame

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Még mindig jó a GTS-Datanet?

Mert még mindig ez a legolcsóbb... :K ( tudom, nagyvárosban olcsóbb )

Váltó csomag

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

(#26) g@bo válasza Fecogame (#25) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

fenetudja már... próbáld ki. minőségben talán jó. de árakban, sebességben, fejlesztésben, már alukálnak egy ideje.

(#27) Franklin válasza g@bo (#26) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Azért az valamit sejtet a minőségről, hogy ebben a topikban 2 év alatt 26 hsz gyűlt össze, míg egy másik, E-betűs szolgáltatónál 3000 felett járnak... :-)

(#28) Fecogame

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon nem ajánlom a szolgáltatót!

Eddig az egy hónapból egy napig nem volt net, az ügyfélszolgálatnál tudatlan droidok vannak. Az árak jók, de semmi több nincs, ami jó lenne náluk :(

Példa 1
Példa 2

Röviden: :W

[ Szerkesztve ]

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

(#29) Gaskin válasza Fecogame (#28) üzenetére

Gaskin
(fanatikus tag)

Hülye ügyfélszolgálatosok nem csak itt vannak. Szinte mindenütt. Egy ismerős a minap a júpíszínél akarta megérdeklődni az elvesztett jelszavát. Hát vagy fél órába került neki, és értetlen döbbent ügyintézők tömkelegébe futott bele ő is.
Nekem amúgy megbízható, net gyakorlatilag mindíg van. Ami baj nekem, az ár. Közel 4rongyért 1.5Mb?? Az új belépőnek meg vagy a 3*-osa, és átszerződni meg asszem nem lehe náluk. Ha lemondom, akkor 3 hónapig nem köthetek telefonos netet senkivel...Na neee... Ez tiszta röhej... Nem tudja valaki? Van valami értelmes áthidaló megoldás? Át lehet menni t-online-hoz? Vagy valahogy náluk nem lehet kérni nagyobb sávszélességért? Mert ha jól tudom, akkor váltócsomag náluk csak külsősre vonatkozik..

[ Szerkesztve ]

(#30) Fecogame válasza Gaskin (#29) üzenetére

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam 2,5Mbit 3ropi. Én váltottam hozzájuk, mert olcsó volt. Szolgáltatóváltást nézzél, vagyis ISP váltást. Pl itt.

(#31) petrob

petrob
(újonc)

Komoly gondjaim akadtam a DATANET-nél a szolgáltatással, és ezzel kapcsolatban kérek tanácsot. Hackerek kezdtek el mindenféle vírusokat tartalmazó csatolmánnyal rendelkező emaileket küldözgetni a postafiókomra, melyeket a gépemre telepített tűzfal és a vírusirtó folyton kijelzett. A hacker vagy máshol feltört postafiókot használ az ilyen levél küldésére, vagy a régi módon először küld egy hamis datanetes címre egy emailt, majd pedig amikor a datanet szervere azt kézbesíthetetlenként visszaküldi neki, átírja a levél törzsét egy figyelmeztető üzenetre, hogy a postafiókomról tömegesen küldenek spamet, és a tennivalókat megtalálom a csatolmányban, aztán az így machinált küldeményt juttatja el hozzám, hogy úgy nézzen ki a datanettől írnak Nekem. Naná, hogy nem nyitok meg semmit ilyesmit, de azért ennek a spam küldésnek a végére akartam járni, mert mi van ha tényleg megszerezték a hozzáférési adataimat? Tehát felvettem a kapcsolatot a technikai személyzettel a megadott email címen és próbáltam megoldani a következőket:

1.) adjanak egy listát az elmúlt két -három héten Tőlem kiment emailekről
2.) miért nem szűrik spamre, vírusra és trójaira a bejövő email attachmenteket mint a yahoo-nál, ha már egyszer előfizetési díjért veszem igénybe a szolgáltatást, míg a yahoo-nál ez ingyen is automatikusan működik?
3.) mit akarnak tenni ez ügyben (külföldi szerver letiltása, nyomozás a fejlécek alapján, az előbb vázolt "visszapattintott" emailek továbbküldésének a tiltása stb ), illetve Nekem mit javasolnak tenni (jelszó változtatás stb)

Levélben ezekből egyikre sem válaszoltak, hanem arra biztattak, hogy továbbítsam az ilyen vírusos emaileket a support címükre. Így is tettem, de ezt követően meg totál semmi válasz!
Ma bementem hivatalos panaszt benyújtani az ügyfélszolgálatukra, de ott a kislány láthatólag csak az előfizetések adminisztrálására lett felkészítve, válaszolni érdemben semmire sem tudott, és senkit sem tudott ez ügyben elérni..
Ami betett: Kaptam a technikai személyzettől egy totálisan nem a tárgyra reagáló levelet, amiben a felsorolt három pontra megint csak egyáltalán nem reagáltak.

TUD VALAKI OLYAN SZOLGÁLTATÓT MAGYARORSZÁGON, AHOL ERRE A HÁROM FELVETÉSRE NORMÁLIS, MEGNYUGTATÓ VÁLASZT KAPHATNÉK, MERT AKKOR SZÍVESEN ÁTVÁLTOK!

(#32) Fecogame

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon nem ajánlom a szolgáltatót!

Napi szinten sokadszor szakad meg az internet, van, hogy csak 1-2 percre, de van amikor egész napra is :W

És akkor ez még nem is lenne baj, ha nem online vásárlás közben szakadna meg. :(((

Az ügyfélszolgálat pocsék. Amint lejár az egy év hűség, megyek máshova.

(#33) Fecogame válasza petrob (#31) üzenetére

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Használj Gmailt. ;)

(#34) Gaskin válasza petrob (#31) üzenetére

Gaskin
(fanatikus tag)

Szerintem már eleve ott hibázol, hogy a szolgáltatódtól kapott emai címet használod. Miért jó az?? Ha egyszer szolgáltatót váltasz, akkor úszik a cím is. Aztán szólogathatsz az ismerősöknek, hogy változott a címed.. Nem a datanet-nél, hanem egyik net szolgáltatónál sem érdemes a tőlük kapottat használni szerintem. Használj yahoot, hotmail-t, vagy bármi mást. Amit meg célzott hacker támadásként említesz, az gyakorlatilag a föld összes amil címét érinti nem a datanet-es postafiókra jellemző csak. Annyi a különbség max, hogy ki milyen hatékony spam ill. mail szűrést végez. Bár az övék úgy látszik nem sokat ér, de szerintem tökmindegy. Az hogy nem válaszolnak a leveledre, természetesen őket minősíti.
Amúgy már mint a korábbiakban is írtam, nekem totál megbízhatóan műkszik a szolgáltatás, de közel 4 rongy 1.5Mb-ért, enyhénszólva neveteséges a mai árak mellett.. Sőt...

[ Szerkesztve ]

(#35) Fecogame válasza Gaskin (#34) üzenetére

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Én az előző szolgáltatómnál használtam webmail-t, azt sem tudom, már miért. Nagyon vacak, a gmail-hez képest, vagy akár bármelyik másikhoz képest is. Szóval nem érdemes a szolgáltató e-mail fiókját használni. :N

(#36) remington2 válasza Gaskin (#29) üzenetére

remington2
(senior tag)

Hali!

A hűség csomagjaikat ismered? Aláírsz egy évet (ha már lejárt az előző hűségszerződés, és határozatlan idejű szerződésen vagy), és válthatsz a honlapjukon lévő hűségcsomagok egyikére. Pl. most ott a legkisebb ez, amikor én váltottam, még két megás is volt:

H5 csomag 5000/500 1000/192 4 011 Ft (kbps-okban megadva)

[ Szerkesztve ]

(#37) T_boy

T_boy
(tag)

Teljesen meg vagyok a Datanettel elégedve. Most jár majd le a szerződésem, de hosszabbítok így ez lesz már a 6. évem náluk. Az elmúlt 5 évben 1* nem volt internet egy fél napra (azt nem számítva mikor nemrégiben elvágtak egy optikát, de akkor az országban sehol sem volt internet). A support jó, és az ára sem magas. Kb. ennyit róluk.

-=Victoria Concordia Crescit=- -=Eredeti Arsenal mezeket keresek M-es méretben=-

(#38) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van itt olyan aki a GTS-Datanet V10 (10Mbit le, 0.5Mbit fel) csomagját használja?
Szolgáltató váltással a legolcsóbbak (5400 Ft), amiről váltanék (Externet), ott 6330 Ft lenne.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#39) forrest85 válasza T_boy (#37) üzenetére

forrest85
(fanatikus tag)

Én is ezt tudom elmondani róluk, amikor nekem anno ilyen netem volt.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#40) T_boy válasza Aggregátor (#38) üzenetére

T_boy
(tag)

Azóta a H5-ös hűségcsomagom van, ez is megy korrektül.

-=Victoria Concordia Crescit=- -=Eredeti Arsenal mezeket keresek M-es méretben=-

(#41) Aggregátor válasza T_boy (#40) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor gondolkozok rajta... feb.09-ig még van időm :)

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#42) g@bo válasza Aggregátor (#41) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

én 4 évig voltam datanetes, a szolgáltatás minőségével akkor nem volt gond, most is filóztam, hogy visszapattanok upc-ről, mert röhej a torrent gányolás, a szakadozás, és a ping.

de a datanet a yoneked csomag árazásával igen csak szánalmas, nemtudom manapság mien a szolgáltatás minősége... a sebesség -csomagonként- meg egyenesen röhej.

(#43) gabi2107kira

gabi2107kira
(újonc)

Sziasztok. Mivel nem találtam ennél megfelelőbb topikot problémám megosztására, ezért írok ide. Az a helyzet, hogy a közelmúltban álltam át azt hiszem Easy_C csomagról H10 hűségcsomagra a GTS Datanetnél. A honlapjukon a garantál letöltés/feltöltési sebességnél 3000/256 kbps szerepel. Az a problémám, hogy bármilyen helyről töltök le, akár onnan is, ahol tudom, hogy másnál ez tud sokkal gyorsabban is letölteni, mégis csak 750-790 kbpsel tölt le. Természetesen jeleztem a szolgáltatónak is, küldöt egy másik modemet, ami ADSL2+ bevizsgált, de azzal is ugyan ez a helyzet. Már ők is végeztek a T-Com hálózatán probléma diagnosztikát, de állítólag sehol sincsen hiba. Tudna valaki segítnei, hogy ebben az esetben mi a teendő?
Előre is köszönöm.
Üdv.

Samsung Galaxy S Andy's MIUI V4

(#44) gabi2107kira válasza gabi2107kira (#43) üzenetére

gabi2107kira
(újonc)

JAh, és persze tesztkapcsolattal futtattam egy sebesség elemzést, ahol a 10 Mbit/s helyett a letöltés sebessége "csak" 6,2 Mbit/s volt.

(#45) Kekmen válasza gabi2107kira (#43) üzenetére

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Szia!

Több mint valószínű, hogy messze laksz a központtól ezért nem is fogod tudni elérni soha az elméleti 10Mbit-et. Ha a vonalat bevizsgálták és a speedtested is 6.2Mbit-et mutatott akkor ez nem vonali, szimplán távolsági "hiba". Valószínűleg a váltószámokat kavarod kicsit, mert a garantál 3000/256 kbps-ben bőven benne vagy, ugyanis az ~ 3Mbit / 0.25 Mbit sebességet jelent és ahogyan írtad is 750-790 kBps-el töltesz lefelé ami 6Mbit.
Sajnos erre nincs megoldás, ez a technika velejárója, ha túl messze vagy a központtól csökken a sebesség. Visszaválthatsz esetleg kisebb, 5Mbit-es csomagra.

1Megabit=128kByte=1024kbit

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#46) gabi2107kira válasza Kekmen (#45) üzenetére

gabi2107kira
(újonc)

Köszönöm a választ. Szóval akkor ne stresszeljem magam, normálisan működök, csak messze lakom a központtól, és ebben az esetben ez a max. Mégegyszer köszi:)

(#47) SpeedR

SpeedR
(őstag)

Más sem tud belépni az e-ügyfélbe, vagy én vagyok a béna?

(#48) Kekmen válasza SpeedR (#47) üzenetére

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Nem te vagy, nem működik, e-mailben megkérdeztem.

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#49) SpeedR válasza Kekmen (#48) üzenetére

SpeedR
(őstag)

Ok, köszi. Azt nem írták meg, hogy mikor fog működni?

(#50) Kekmen válasza SpeedR (#49) üzenetére

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Azt sajnos nem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.