Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuszaa

    őstag

    válasz bibi55 #5370 üzenetére

    Akkor kell venni mikor alacsonyan van a részvény árfolyama, és eladni mikor magasan. Vagy ha tudod melyik cég fog profitot termelni, előtte kell beleinvesztálni.

    Erre add lehetőséget a rádióban elhangozott hírek, tipped adnak.

    Lehet manipulálni is a tőzsdét, kiválasztod például egy autógyártó céget, elkezded felrobbantani az autóikat, így csökken a részvényük értéke míg a rivális cégnek nő a profitja, szépen bevásárolsz alacsony áron a megkárosított cégtől, aztán fordítasz a helyzeten és a konkurencia járműit robbantod fel, így nő vagy visszaáll alaphelyzetre ezáltal már is termelt neked pénzt. Portfóliód alatt eladhatod a részvényeidet. Ugyan ezt el lehet játszani a két repülős cég járműveivel például.

    Vagy küldetés alatt kell figyelned, hogy miről van szó, főleg Lester esetében, aki megbízza Franklin-t különböző bérgyilkosságokra, legelőször egy gyógyszercégnek egyik fejesét kell kinyírni, így előtte vásárolj a rivális cég részvényeiből, nagy profitra tehetsz szert. Ilyenkor nem lehet már elérni a honlapot, le kell adnod a küldetést (meghalni, kilépni.. stb.), plusz amúgy sem tudsz karakter váltani.
    Be kell fektetni mind a három karakterrel (mert ugye ez is számít, saját vagyonuk van) akár az összes pénzüket, és utána felvenni a küldetést újra.

    Volt olyan random event is, mikor egy üzletembert kellett gyorsan elvinni a reptérre mert lerobbant a kocsija, üzleti útra ment liberty city-be és hálája jeléül azt tanácsolta fektessél be egy xy céghez, nem véletlenül :)

    Ezekkel könnyen lehet milliókat kaszálni.

    Fontos hozzátenni a BAWSAQ az online social club tagok által változik, ami gta online esetén lesz főként érdekes. Az offline single player piaci eseményeken az LCN alapul.

    LCN Stock Market - Opposing Companies:

    CoolBeans - BeanMachine
    Burgershot - Up-An-Atom
    Clucking Bell - TacoBomb
    FlyUS - AirEmu
    GoPostal - PostOP
    Bilkington - DollarPills
    Pisswasser - Logger
    MazeBank - BankOfLiberty
    Redwood - Debonaire
    Slaughter, Slaughter & Slaughter - Bullhead
    RadioLosSantos - WorldwideFM
    eCola - Raine

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák