Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz koshmar #3830 üzenetére

    Furcsa, nálam azért legalább 3-4 mp-ig eltart, míg tényleg teljesen betölti a PH-s oldalakat (már bőven olvasható, de még tölt), pedig 15 Mbites netem van, speedtest szerint olyan 10 Mbit alá nem is nagyon megy.
    Szóval vagy eleve már kissé tele van pakolva a gépem, és ráférne egy alapos takarítás, és/vagy túlságosan teletömtem a Chrome-ot extensionökkel. Tényleg sok van felpakolva, de sok kell webfejlesztéshez is és egyéb célokra.
    Peacekeeper tesztet majd én is megcsinálom.

    Na, közben elkészült, és igaz, közben csak egyet kattintottam ide a hozzászólás írásához, tehát az az oldal betöltött, meg egyszer magát a Peacekeeper főoldalát egyszer betöltöttem (tudom, a releváns eredményhez nem szabadott volna navigálni), azé' nem kaptam olyan csodás pontszámot, mint Te, 4896 pont lett az eredmény. Igaz, a verziószám nálam csak: 9.0.597.98.

    Amúgy azért sztem egy ilyen teszttel nehéz összehasonlítani ténylegesen a böngészőket, mert ki tudja, egyik vagy másik böngészőn hánymillió extension van felpakolva, stb.
    Bár ha egy sincs egyiken sem, és friss telepítés utáni a teszt, mindkettőből legfrissebb stabil verziót vizsgálsz, úgy talán lehet releváns a teszt.

    ---------

    (#3828) GoodSpeed: hmm, ez a kezdeményezés elég veszélyes lehet a kicsit "konzervatívabb" felhasználók miatt.... :F

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák