Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz #97716736 #15591 üzenetére

    Hmm, hát elvileg már egész jól szűkítetted a kört, tényleg lehet, hogy szolgáltatóoldali para. Most néztem vissza a korábbi hsz.-eidet, abból az derül ki, hogy torrentezni például max. sebességgel tudsz, ezt mindenképp érdemes lenne jelezni feléjük (önmagában a torrentezés legális, csak max. az nem, amit azon keresztül letöltesz :DDD). Mondjuk ha jól láttam, azt még nem próbáltad, hogy a router kiiktatásával, a gépen történő külön beállítgatással (már ha nem sima kábeles kapcsolat, hanem jelszómegadós) töltesz le. Végül is, ha három gépen kipróbáltad, és mindegyik ugyanahhoz a routerhez csatlakozik, akkor még mindig nincs kizárva a routeres para. :DDD Kábelen keresztül is próbáltad a letöltögetést, vagy csak Wi-fi-vel?
    A firmware-es dolog meg csak akkor érdekes a routeren, ha cserélted, ha a gyári van fent, akkor elméletileg jól kell működnie, ha egy évig teljesen jól használható volt, szóval akkor azzal ne foglalkozz.
    Amikor felhívod a szolgáltatót, daráld el nekik, mikkel próbálkoztál eddig, és akkor egyből úgy kezelnek, hogy legalább tudod, hova kell nyúlni, nem csak ahhoz hasonló tanácsokkal fognak ellátni, mint hogy indítsd újra a gépedet. :D

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák