Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eastman

    őstag

    válasz freelanced #35237 üzenetére

    A jazz-t, a blues-rockot, a magyar népzenét és a klasszikus zenét szeretem. Ha a gitárzenét nézzük; Hendrix, Ritchie Blackmore, Joe Pass, David Gilmour, Gary Moore, Satriani, Henrik Freischlader, és Joe Pass ellenpontjaként; Dimebag Darrell és Tom Morello. Szerintem ők a maguk módján mind igazi történetmesélők a gitáron. Magyarok közül a régi-régi Tankcsapda, Tóth József „Citrom” játéka a Tűzkerék RB-ben, Szűcs Gábor a kedvenceim. Itthon bluest vagy a saját ötleteimet játszo(gat)m. Színpad közelében csak a háttérben dolgoztam, roadoltam még a múlt században.

    Szerintem kellemesebb a hangja, emellett dögösebb, úgy, hogy közben zajmentes, mégis a bundok érintésére érzékenyebb és több a lehetőség a humbuckerben. Akár felezhető is és úgy technikailag egy single-coil lesz - persze nem megdöntve mint a Strat hídjánál - ezért hangzásban mégis más.

    SSS összeállításnál nekem olyan érzésem van, mintha hiányozna valami a gitár hangjából. Talán a telt és öblös mélyek? ;]

    Szerk:

    Gibsonéknál a Les Paul Studio-k a belépőmodellek. Ezek kevésbé díszítettek és kevésbé válogatott alapanyagból készülnek. Árban az ütőképesebb Fenderek könnyebben elérhetők. A Gibbók drágák sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák