Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Gamepad

(#901) dantre válasza kenwood3 (#900) üzenetére

dantre
(senior tag)

Köszi, érthető lett volna, ha jártasabb vagyok a játékokban.
Szóval akkor a PC-s gamepad csak annyiban különbözik a XBox-ostól, hogy van hozzá érzékelő míg az Xbox-os hoz nincs, gondolom ott benne van a konzolban logikusan. USB-s érzékelő jár hozzá ugye?
Akkor második gamepad-nak ez kell? [link]

(#902) kenwood3 válasza dantre (#901) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Így van ez a különbség közöttük. Aminek ez a neve, hogy: Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (Black) - PC, ahhoz járnia kell vevőegységnek.

Így van második gamepadnak az kell :K

[ Szerkesztve ]

(#903) sanya_67 válasza kenwood3 (#900) üzenetére

sanya_67
(tag)

Én vettem ilyen vevős xbox kart és lányom barátja elhozta a saját vezetéknélkülijét mégdem tudtunk játszani, ezek szerint valami még hibádzik a dologból...

(#904) pinkcc válasza sanya_67 (#903) üzenetére

pinkcc
(újonc)

nem hangolódott össze?
próbáltattok összehangolni? :D

Mert nekem is két vezetéknélküli kar van, ami az xbox 360-van használva, de a pc-in is használom, egy vevővel.

[ Szerkesztve ]

(#905) kenwood3 válasza sanya_67 (#903) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Ez user error . Megy a kettő 1 vevővel :K

(#906) imrefazekas

imrefazekas
(újonc)

Sziasztok, most vettem egy XBOX gamepadot PC-hez, tök jó :) Viszon felmerült a lehetőség, hogyha már ilyen tutin működik akkor a játékokat TV-n játszanánk. Rendben, HDMI kábel (+ kiterjesztett asztal mód), az meglesz. De lehet-e egyszerre játszani TV-n, közben netezni a monitoron (VGA kimeneten), ha egyszerre két mutatóeszközt használunk (gamepad-játék, egér-monitor)? Nem akadnak össze? Bocs, ha láma a kérdés. Köszi a válaszokat előre is!

(#907) Matgabka

Matgabka
(újonc)

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valamilyen üzletet, ahol beszerezhető a Logitech F710, sehol sem találok.

előre kösz

(#908) doncortio

doncortio
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!
Tudnátok segíteni? Pofátlanul olcsón (550Ft + posta) vettem egy Thrustmaster Firestorm Powershock kontrollert és csak egy baj van vele: a bal analóg kar erősen jobbra húz, gyakorlatilag alapállásban maximálisan. Lehet ezt orvosolni? Próbáltam szétszedni, de nem ment, mert van középen valami (nem csavar, mind a hetet kiműtöttem belőle) ami nem engedi ketészedni. Valami ötlet?

Isten veled Steve, nyugodj békében!

(#909) frankdelgado

frankdelgado
(újonc)

Hali!

Olyan gondom lenne, hogy van egy x360 kontrollerem és vettem hozzá egy utángyártott xbox 360 pc wireless game receiver-t, hogy pc-n tudjam használni. Már mindent elkövettem, hogy telepítsem azt a szart, de nem sikerül. A driver telepítésekor mindíg hibát ír ki. Nem találja a megadott fájlt. WIN7 64 bit az op. rendszer. Akinek lenne tippe, kérem jelezze.

(#910) kenwood3 válasza frankdelgado (#909) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Próbáld meg innen leszedni hozzá drivert, hátha [link] . Ha így sem fog menni, akkor eszközkezelőből saját kezűleg betallózni neki a drivert

[ Szerkesztve ]

(#911) frankdelgado válasza kenwood3 (#910) üzenetére

frankdelgado
(újonc)

Köszi, de nem ez a probléma . Ez a progi simán felment, de telepíteni kell egy usb drivert, mert ismeretlen eszközként érzékeli a receivert a vép. Betallóztam hozzá az usb telepítőt, de azt meg nem akarja..." win nem találja a megadott fájlt"..

(#912) kenwood3 válasza frankdelgado (#911) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Hát sajnos akkor nem tudom, hogy milyen driver kell neki :( A haveromnak van vezeték nélküli, nekem vezetékes van .Ő mikor bedugta a gépbe a win7 automatikusan feltelepített magának hozzá mindent a netröl.

[ Szerkesztve ]

(#913) DeFranco válasza kenwood3 (#912) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valoszinuleg az nem utangyartott (dzsunka) reciever volt. Sajnalom de azt kell gondoljam hogy ebben az esetben olcso husnak hig a leve effektus lepett eletbe.

Ha 100% xbox360 reciever kompatibilis cucc lenne, akkor szerintem a win alapbol tudna hozza lekapni drivert, mert az o kutyaja kolke. Windows update be van kapcsolva?

(#914) kenwood3 válasza DeFranco (#913) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Szerintem is ez lehet a baj . :K

(#915) frankdelgado válasza DeFranco (#913) üzenetére

frankdelgado
(újonc)

Megoldottam a problémát, végülis találtam egy videót, jutyúbon, hogyan kell lelket lehellni bele. Igaz télleg utángyártott f@s, de egyenlőre eldöcög..köszi

[ Szerkesztve ]

(#916) szigmat

szigmat
(tag)

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, egy ilyen kontrollert szeretnék vásárolni:
Speedlink Xeox USB Gamepad

csak az a baj, hogy csak egy onlineboltban találtam, ami nekem nem jó.
Szerintetek Hol tudnék ilyet vásárolni Bp.-en? :F

(#917) DeFranco válasza szigmat (#916) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne vegyel ilyet mett csak gondod lesz vele. Logitech F szeria vagy X360 pad az, amit erdemes megvenni, a tobbivel annyi a macera, es annyiszor mukodik rosszul vagy sehogy sem, hogy rend szerint a fiokban vegzik.

(#918) Womb

Womb
(senior tag)

Üdv!

Vettem egy Trust Dual Stick gamepad-et. A win eszközöknél ott van, tesztelni lelehet, kalibrálni bekalibráltam, játékok alatt mégis kussol.

Tanácsot kérnék.... :F

(#919) kenwood3 válasza Womb (#918) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Ezekkel a noname gamepadokkal az a baj, hogy legtöbb esetben nem működnek a játékokkal. Ezért is szoktuk itt csak az xbox illetve a logitech f310/510/710 gamepadokat ajánlani, mert ezekkel nincs ilyen gond . Szóval sajnos nem sok jót tudunk róla mondani :(

(#920) Womb válasza kenwood3 (#919) üzenetére

Womb
(senior tag)

Sutba vele! :(((
Előbb be kellett volna néznem ide, mielőtt vásárolok.
Azért köszönöm.

(#921) kenwood3 válasza Womb (#920) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Most jutott eszembe, hogy van egy xpadder nevezetű progi amivel be tudod állítani, hogy a gamepadodon melyik gomb milyen betűnek feleljen meg a billentyűzeteden. Annyi a hátránya, hogy minden játéknál másképp kell konfigurálnod a padodat, de legalább működésre fogod bírni vele :K

[ Szerkesztve ]

(#922) Womb válasza kenwood3 (#921) üzenetére

Womb
(senior tag)

Köszönöm, de mégiscsak használatban van ez az izé.
A gyerek gépén tökéletesen megy.
Bekonfigozta, és ennyi (WinXP).
Magamnak majd veszek valami probléma menteset.

(#923) kenwood3 válasza Womb (#922) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

akkor jó :)

(#924) BaziJoe00

BaziJoe00
(kvázi-tag)

Üdv a fórumozóknak!
Játékpad vásárlására adnám a fejemet és a logitech F310 és F510 között vacilálok viszont az F510-re már érkezett a fórumba egy negatív visszajelzés [link]
illetve a logitech oldalán [link] "Számítógépes játékvezérlő" csak az F310-hez van kiírva, ez pontosan mit jelent?
Ti melyiket ajánlanátok, valakinek esetleg van-e ilyen játékpad-ja és van róla pozitív véleménye?

Örülünk, Vincent?

(#925) DeFranco válasza BaziJoe00 (#924) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A különbség annyi, hogy az 510 rezeg, a 310 nem. Ha neked ez megéri a plusz kiadást, akkor vedd az 510-et, egyébként a 310 koppra ugyanazt tudja.

Nekem 310 van, maximálisan meg vagyok vele elégedve. A minősége nagyon jó, működése hibátlan, és a Win7 kapásból gond nélkül kezeli. Szerintem az XP-nek sem szabadna gondja lenni vele, az, hogy egy helyen probléma volt, számos egyedi okból adódhat.

Én gyakorlatilag csak xinputon használom, azoknál a játékoknál, ahol érdemes kontrollert használni, és nem özönvíz előttiek, ott erre van beépített támogatás.

Directinputot Mortal Kombat 3 alatt próbáltam egyszer, annyit tudok mondani, hogy működött. Teszteltem, azóta nem vettem elő.

A kezelőprogramja hozza a szokás szerinti elégséges minőséget, jónak nem mondanám. A pad viszont 10/10.

(#926) BaziJoe00 válasza DeFranco (#925) üzenetére

BaziJoe00
(kvázi-tag)

köszönöm a gyors választ! akkor valószínüleg az F310 mellet döntök!

Örülünk, Vincent?

(#927) Sn[4k3]

Sn[4k3]
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv!
Szeretnék venni egy Genius Maxfire Grandias Turbo gamepadot, hogy emulátorban futtassam a PS1-es játékaimat. Nem látom a képein, de van nekik R1-2,L1-2 gombja? Vannak róla vélemények? Esetleg más márkánál van hasonló felépítésű pad?

Alcatel Strikes Back: OT-292, T-Mobile Move, OT-990, OT-995

(#928) zsolti093

zsolti093
(kvázi-tag)

Üdv!
Van egy ilyen usb-s joystickom: http://www.users.hu/pictures/image/7/n_saitek-ps1000-dual-an.. Egyébként pl need for speed-nél jól működik. De nem tudom beállítani, hogy a gta4-et tudjam vele irányítani! Van erre lehetőség ennél a játéknál? Kell hozzá valami különálló program? Vagy hogy kell beállítani az irányítását?

Apple iFan

(#929) kenwood3 válasza zsolti093 (#928) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

[link] így meg tudod oldani ;)

(#930) alratar

alratar
(tag)

Üdv.

Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem.

Van egy x360 kontrollerem pc-re, és ráömlött valami.
Az eszköz tökéletesen működik, azonban néhány gomb (x, y, start, közepén a nagy izé, RB) ragad.
Hogyan tudod megtisztítani?

Ha az élet nem egyszerű, tedd bonyolultabbá.... :P

(#931) DeFranco válasza alratar (#930) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szetszeded es ovatosan denaturalt szesszel meg egy kis ronggyal vagy fulpiszkaloval minden alkatreszt letakaritasz.

Legyel nagyon ovatos, es lehetoleg dokumentald mi hol volt, hogyan allt. Ilyenekhez szokott lenni a neten fenykepes utmutato is, hogy hogy kell szetszedni.

(#932) alratar válasza DeFranco (#931) üzenetére

alratar
(tag)

Tudnál egy ilyen útmutatót linkelni?

A denaturált szesz helyett, nem jó a monitor tisztító?: [link]

[ Szerkesztve ]

Ha az élet nem egyszerű, tedd bonyolultabbá.... :P

(#933) DeFranco válasza alratar (#932) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, mert
1: egesz heten telefonrol es mobilnetrol vagyok
2: tanuld meg hasznalni a guglit. Ha a hat eves laptopra talaltam, akkor te is talani fogsz. En a "dismount x360 controller" vagy a "disassemble xbox360 controller" kifejezesekkel kezdenek. youtubeot se hagyd ki.

Monitortisztitoval kapcsolatban fogalmam nincs, az alkoholrol viszont tudom hogy nyom nelkul szarad.

(#934) pr1mzejEE válasza kenwood3 (#921) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!

Ne haragudj, nem szeretnélek fárasztani, de kéne egy kis segítség. Letöltöttem a programot, de nem tudom használni, igazából fogalmam sincs, mi-micsoda.
Van egy Logitech Chillstream-em (ps3) és fifához kéne a jobb analóg karokat beállítani.
(fel:num8, bal:num4, jobbra:num6, alulra pedig num2).
Csak ehhez a játékhoz használom és nagyon jó lenne, ha sikerülne valahogy működésre bírnom, mert kénytelen leszek eladni az amúgy tökéletes és kényelmes padot :(

Üdv!!

[ Szerkesztve ]

Football More Than Just a Game ..

(#935) kenwood3 válasza pr1mzejEE (#934) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Szia!

Nem fárasztatsz, csak nem egyszerű elmagyarázni sajnos :N . Itt 1 youtube-os link [link] , ez alapján pofonegyszerű beállítani ;) Remélem segít

[ Szerkesztve ]

(#936) pr1mzejEE válasza kenwood3 (#935) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, meglesem :R

(#937) Tidus válasza Sn[4k3] (#927) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Logitech Wireless Gamepad F710-et tudnák neked ajánlani, visz mindent mint a piros hetes.
Én ezt használom, Pc, Ps1-2 emulátoron, nem találkoztam olyan gaméval amihez nem lett volna kompatibilis, XBox is felismeri.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#938) DeFranco válasza Tidus (#937) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

marmint az xbox konzol? tudsz vele jatszani xboxon? o_O

(#939) Tidus válasza DeFranco (#938) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Ha "X"-re állítod a kapcsolót akkor XBox állásban van a gamepad. Ha "D"-re állítod akkor game bármelyik emulátoron, pc-n.
Ha a Logitech logot(az egy gomb), akkor microsoft gaming live profil kapcsolót aktiválod, ami alkalmazható pld: Dirt 2, 3-hoz.

[ Szerkesztve ]

(#940) DeFranco válasza Tidus (#939) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, nekem F310 van. :) Viszont azt irtad, az xbox felismeri, erre kerdeztem ra.

(#941) darkspace válasza Arnetic (#352) üzenetére

darkspace
(újonc)

Azért cak egy led világít a kontrollereden,mert egy xbox-hoz,egy időben négy kontrollert is lehet csazlakoztatni,ezért van 4db led benne,csak abban az esetben világít 4db,ha 4en csatlakoztok az xbox-hoz,ez a Te esetedben(PC), soha sem fog világítani,mind a 4....ne szed szét, ez nem hiba miatt van...

Türelem az rózsát terem-de az idő,pénz-és ugye akinek pénze van,az bármikor vehet rózsát...:D

(#942) kenwood3 válasza pr1mzejEE (#936) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Nem sikerült? mert látom hirdeted aprón :U

(#943) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Így sem reagál a fifában a jobb analógra. Mi tévő legyek? A másik program nem is látja a gamepadot. Hiába van ott az eszközkezelőnél stb. Hivatalos drivere meg nincs ennek a gamepadnak csak bedugod és felinstallálja a gép..

(#944) kenwood3 válasza pr1mzejEE (#943) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Lövésem sincs sajna :( Milyen másik progiról van szó? Xpadderben ha mozgatod a jobb analóg kart akkor azt érzékeli a progi? A fifában nem az w-a-s-d betűk az irányítók?

(#945) pr1mzejEE válasza kenwood3 (#944) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Xpadderben érzékeli.
Amúgy w-a-s-d az iránygombok, de ez a bal analóg és nekem a jobb kéne, ahol hirtelen irányváltoztatások és cselek lennének elérhetőek. Így viszont nem az igazi. :(

(#946) kenwood3 válasza pr1mzejEE (#945) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Sajnos nem tudom, hogy mi lehet a gond :(

(#947) pr1mzejEE válasza kenwood3 (#946) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Mindegy, semmi gond és köszönöm a segítséget. Veszek egy f310-et és lezárom a dolgot ezt meg eladom. Esetleg akit érdekelne az keressen meg priviben.

Üdv

(#948) DeFranco válasza pr1mzejEE (#947) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te, a chillstream nem xinput kompatibilis? En ugy tudom az, akkor viszont az F310-el sem leszel elorebb...

(#949) Tidus válasza pr1mzejEE (#947) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem biztos hogy beállítás hibád van, és valamit nem veszel észre. én a PS2 emulátor pad beállítással szívtam napokig, amikor megvettem az F710-et, mert nálam a ball joy nem működött mire rájöttem hogy összekevertem a padokat, és nem a pad a rossz.
Annak a padnak működnie kell.

(#950) pr1mzejEE válasza Tidus (#949) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Működik a pad, nem azzal van a gond.. Csak azzal, hogy fifában nem tudom használni.
Szóval huzogatom a programok mutatják, a csúszkák mozognak stb. csak egyszerűen fifában nem akar. Xpadder-el hozzárendeltem a kívánt billentyűzeteket is, de még úgy sem és előtte elindítottam azt a LibUSB-Win32-0.1.10.1 driver-t is ami a jutyub videóban van.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Gamepad
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.