Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Gamepad

(#851) pinkcc

pinkcc
(újonc)

sziasztok van egy ilyen karom:
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15476

nem tudom miért de a laptops win 7 32 bit se redszeren nem jó. Csak sípól az usb, az ezközkezelőben ott van sárga és hibaelhárítást kér, és meg is csinálom, de nem jön helyre, letöröltem a kezelőbben majd újra raktam.

ehez nem kell driver, nem tudom mi a baja.

az xp rendszeren meg.

(#852) santiagoe

santiagoe
(újonc)

Sziasztok!Gondoltam írok azoknak akik gamepad vásárlás előtt állnak és azon törik a fejüket melyiket lenne a legérdemesebb megvásárolni.Elmúlt napokba vásároltam én is egy controller méghozzá Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (Black) http://www.progame.hu/index.php?product=1684 linken megnézhető.Először én is törtem a fejem milyet lenne érdemes venni ami elégé kompatibilis a pc-vel.Mindenképp vezeték nélkülit szerettem volna vásárolni.Az xbox controllerel voltak tapasztalataim az xbox360as múltam miatt és tudtam,hogy minőségben és játszhatósága miatt a legjobb választás.A Logitech RumblePad F710 Wireless volt még a második kiszemelt áldozatom,de kisebb gondolkozás után rájöttem ha netán még egyszer lesz konzolom akkor nem fogom tudni vele használni.Na de nem is ez a lényeg!Megérkezett rögtön rádugtam az érzékelőt az usb-re kart bekapcsoltam a win7 egyből telepítette magától a drivert.Voltak fent játékaim gondoltam ki is próbálom mennyire támogatott.Dirt3,F1 2011,Fifa2012,PES12,NFS,meg pár újabb fps.
Gyakorlatilag egyből felismerte az összes játék nem kellett semmilyen beállítás elvégezni egyből tudtam játszani tisztára konzol feelingem volt.Aki teheti az xboxosat vegyen mert tuti minőségi.Ha valaki fél az analog karok elhelyezésétől ne féljen mert totál hozzá lehet szokni.Ja és sokan mondják szar a vezeték nélküli mert cserélgetni kell az elemeket.Én megoldottam van kb 5 éves akkus elemeim már szarrá van de feltöltve egy hétig elvan sok használat mellett.Az adó és a vevő része is tökéletesen kommunikál egymással nincsenek jelkiesések vagy akadások megy mint a kés a vajba.Remélem tudtam segíteni azoknak akik most állnak a vásárlás előtt.Üdv.

(#853) DeFranco válasza santiagoe (#852) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyjából egyetértek. Van előnye az Xbox padnak is (kompatibilitás a konzollal), a Logitech F szériának is (jobb D-pad, szerintem jobb elrendezés, elsőrendű garanciális support), de ami a lényeg. Csak xinput kompatibilis padot érdemes venni, mert a többi nagyon szenvedős ezekhez képest, és rendesen soha nem lehet belőni. Ilyen pad meg csak az Xbox és a Logitech F szériája + chillstream (jelenleg).

(#854) Vis Major

Vis Major
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Vettem egy maxfire g-08xu játékvezérlőt, de nincs rajta start gomb és a játék kéri. Hogyan jelölhetek ki egy gombot, mint start gomb? nincs hozzá telepítő cd, a játék sem enged külön start gomb kijelölését. Van valami program ehhez?

(#855) Robbilard válasza kenwood3 (#850) üzenetére

Robbilard
(lelkes újonc)

Szia! 2900 forintot adtam érte, igen próbáltam játékkal,Fifa 11 gyel,Call Of Duty modern warfare 4-gyel.Lehet hogy én vagyok béna.

(#856) kenwood3 válasza Robbilard (#855) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Elvileg annyit kellene tenned, hogy bedugod feltelepíted a drivert és játszol. Sajnos az a "beálltó panel 2 nincs előttem így nem tudom, hogy ott mit kellene állítanod. :U

[ Szerkesztve ]

(#857) sanya_67

sanya_67
(tag)

Nekem is lenne egy kérdésem mesterek!

Fifát játszok pc pár napja bill-vel de nagyon szar. Vennék Logitech F710-es padot, gondolom jó cucc.

Itt jön a kérdés: vajon az a pad működne Xbox-szal, ha esetleg utána ezt vennék??

Lányomnak nagyon nem jön be az xbox-os irányító, ő ps szerűt szeretne, viszont ha konzolunk lesz az negy eséllyel Xbox lesz.

(#858) DeFranco válasza sanya_67 (#857) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minden valószínűség szerint nem működne. Box-szal szerintem csak a saját irányítója működik, más nem nagyon, de rákérdezhetsz az Xbox topicban.

Gondolkodhatsz abban is, hogy egy olcsóbb Logitechet veszel (F510 F310), és akkor nem akkora a kár, ha váltotok Boxra.

(#859) pinkcc

pinkcc
(újonc)

sziasztok van egy ilyen karom:
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15476
nem tudom miért de a laptops win 7 32 bit se redszeren nem jó. Csak sípól az usb, az ezközkezelőben ott van sárga és hibaelhárítást kér, és meg is csinálom, de nem jön helyre, letöröltem a kezelőbben majd újra raktam.
ehez nem kell driver, nem tudom mi a baja.
az xp rendszeren meg.

(#860) DeFranco válasza pinkcc (#859) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha más gépen jó, akkor a Windows-sal van baja. Mi az a "se"?

(#861) sanya_67 válasza DeFranco (#858) üzenetére

sanya_67
(tag)

Tehát ekkor vegyek inkább gyári Xbox padot ami megy a pc és megy az Xbox konzolon is, jól gondolom??

(#862) pinkcc válasza DeFranco (#860) üzenetére

pinkcc
(újonc)

arra értem, hogy a gép 32 bit-es.

De akkor most mit kéne tennem? a win7 már újraraktam.

(#863) DeFranco válasza sanya_67 (#861) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt írtad, hogy a lányodnak az nem jön be, de ha meg tud vele barátkozni (én fogtam már a kezembe, és meglepően kényelmes), és tényleg vesztek Xbox-ot, akkor ez a jó megoldás.

@pinkcc: eredeti a win? Amúgy én azt javaslom viccen kívül, hogy add el a francba azt a padot, és vegyél egy Logi F310-et helyette. Az tudja az új szabványt, nincs vele szívás, nem kell állítgatni, és nem mellesleg jó minőség és frankó garancia jár hozzá.

Ha megnézed a termék oldalát, ott ír egy pár tippet, hogy mit kellene csinálni ilyen esetben (FAQ/support).

(#864) sanya_67 válasza DeFranco (#863) üzenetére

sanya_67
(tag)

Minden vezetéknélküli Xbox kontorller megy Pc-n??? Csak azért kérdem mert amit pár hozzászólással belinkeltek ott úgy van hogy Xbox wireless contoller PCés 10e felett van míg
egyéb vezetéknélküli Xbox kontorller 8e körül van...
:F

(#865) DeFranco válasza sanya_67 (#864) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Xbox konrtollerben annyira nem vagyok otthon, nekem Logitech van, de azt tudom, hogy a sima vezeték nélküli X-konrtollerhez kell még a speckó reciever is, ami megdobja az árát. Ezért drágább a PC-s verzió, reciever nélkül meg nem működik.

(#866) sanya_67 válasza DeFranco (#865) üzenetére

sanya_67
(tag)

Közben én is megtudtam a vezetékesek simán mennek a nélkülieknél csak az amelyikhez mellékelnek (gondolom egy vevőt).

(#867) DeFranco válasza sanya_67 (#866) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A sejtésem nekem is ez volt, de nem akartalak félrevezetni :)

(#868) sanya_67 válasza DeFranco (#867) üzenetére

sanya_67
(tag)

Most jut eszembe, az alaplapom wifis :(( ;] ;]

(#869) DeFranco válasza sanya_67 (#868) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

He? :F

[ Szerkesztve ]

(#870) sanya_67 válasza DeFranco (#869) üzenetére

sanya_67
(tag)

Lehet elég lenne a sima vezeték nélküli xbox controller??

[ Szerkesztve ]

(#871) DeFranco válasza sanya_67 (#870) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, szerintem nem, kell hozzá a reciever, így van kitalálva, csak együtt működik, a box-ban viszont alapból benne van a reciever. De ebben nem én vagyok a pro, még egyszer mondom. :)

(#872) sanya_67

sanya_67
(tag)

Végigtelefonáltam a boltokat, ahol contorllereket árulnak mindenhol kifogyott, végül a játék kuckóban foglaltam le az uccsót, de van az edigitálban is pc-s xbox wireless cont.
:DD

(#873) santiagoe válasza sanya_67 (#872) üzenetére

santiagoe
(újonc)

Szia!Xboxosat vegyél nem fogsz benne csalódni,ha meg lesz egyszer konzolod tudod használni mindkettővel.Nekem eddig minden játék ment vele felismerte konfigurálás nélkül.

(#874) sanya_67 válasza santiagoe (#873) üzenetére

sanya_67
(tag)

Megvettem, 10e volt a játékkuckóban. Tökéletes.

(#875) sanya_67 válasza sanya_67 (#874) üzenetére

sanya_67
(tag)

Mindenkinek köszönöm az infókat! Megyek haza játszani:D

(#876) ramos

ramos
(újonc)

Üdv mindenkinek!
Valaki használ PS3 gamepadot PC-n? Ha igen kérem segítsen mit és honnan lehet leszedni a megvalósításhoz.

(#877) Raynbow74

Raynbow74
(újonc)

Sziasztok, a következő a problémám:
A PS1 kontrollerem jobb analóg karja nem működik megfelelően. Egy jobb lentről bal felfelé tartó tengelyre tükrözi a kar mozgását (azt hiszem). Letöltöttem egy programot, amivel át lehetne ezt írni, de nem tudom hogyan :S
Ha valaki megmondja mit kellene átírni megköszönném!
(magát a programot nem tudom hova kell feltölteni, de emailben átküldhete)

(#878) Raynbow74

Raynbow74
(újonc)

Már megoldottam! :)

(#879) Raynbow74

Raynbow74
(újonc)

Azaz mégsem oldottam meg, de rájöttem mit kellene beállítani.
Right Analog X=6
Right Analog Y=-3
Ezeket kellene átállítani, de nem találok olyan programot, amivel meg lehetne csinálni :S

(#885) Mr.Rain

Mr.Rain
(fanatikus tag)

Hi!

ACME GA-03 gamepadom van. FIFA12-höz használnám,viszont a gombokat nem tudom beállítani.

Kicsit más a gombok számozása,mint a többi gamepadnak,így összevissza keverednek a beállítások.

valaki használ ilyet estleg FIFA-hoz? Segítene?

üdv.

" malac jön ki a disznóból, disznó jön ki a kocsmából, kész" Hofi Géza

(#886) Wick

Wick
(lelkes újonc)

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy Logitech Gamepad F710-nek az usb vevőjét lehet helyettesíteni valamelyik másik logitech vevővel?

A Logitech-et hívtam, ők nem tudnak külön küldeni csak ilyet, azt mondták ha elhagytam, dobhatom ki a cuccot, de ebbe csak végszükség esetén nyugodnék bele.

Ha esetleg valakinek van ilyene, nagy segítség lenne ha megnézné a nano receiver-en, hogy van-e rajta valami cikkszám, vagy azonosító!

Előre is köszi,

(#887) Wick

Wick
(lelkes újonc)

Még annyit szeretnék, hogy láttam visszább, hogy felmerült a kérdés, hogy két logitech controller megy-e egyszerre és a válasz igen. Nekem is kettő van az F710-esből és soha semmilyen probléma nem volt, nem igényel extra beállítást, nem kell ide-oda dugni a vevőt, lehetnek egymás mellett is.

Remélem segítettem!

(#888) bemajno

bemajno
(újonc)

Hahó

Tudnátok ajánlani olyan (analóg) gamepadot, amivel lehet "funra" LFS-ezni? Úgy értem, adagolni a gázt és tetszőleges mértékben tekerni a kormányt. Gondolom Ilyet lehet, ha nem teljesen digitális az egész.

üdv.

(#889) Goatman

Goatman
(fanatikus tag)

Üdv!

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tudomása ma újonnan kapható PlayStation layoutos, ám nem feltétlenül vibrációs gamepad-ról, amihez akad Win98 driver.Ha valakinek van alig használt dobozos és eladó, az is érdekelhet..

Előre is köszi :R

(#890) Icee válasza bemajno (#888) üzenetére

Icee
(újonc)

Szia,

én ezt az "adagolós" dolgot úgy oldottam meg, hogy a bal oldali analog ugye a kormányzás, a jobb pedig(fel-le) a gáz/fék. Ha megtudod szokni, sokkal kifinomultabb mintha simán gombokkal tennéd mindezt. Logitech Rumblepad 2-m van egyébként, ilyet boltban már nem biztos, hogy kapsz, helyette viszont megpróbálhatod az F310-et.
http://ipon.hu/webshop/product/logitech_gamepad_f310/161790

(#891) tokand

tokand
(kvázi-tag)

Üdv.
Most vettem egy [ilyen] gamepadot.
Csak épp divert nem találok hozzá, semmilyet.(egyébként win7 64bit-hez kéne).
Így persze a rezgő funkció nem működik.
Drivert nem adtak hozzá.
Mit tanácsoltok, honnan tudnék drivert szerezni hozzá?

(#892) Maxtreme

Maxtreme
(senior tag)

Srácok plz segítsen nekem valaki, mert tanácstalan vagyok.
A napokban vettem egy vezeték nélküli x360 controllert, meg nyilván egy ehhez tartozó vevőegységet.
A gép tökéletesen felismerte, (win7 enterprise x64) ezzel nem is lenne gond, de jó pár játék nem kezeli rendesen. Alapból fel vannak cserélve a gombok (tehát a program szerinti A betű az az én padomon a B stb) illetve van aminél az analog karok is baromi érzékenyek.
A dolog érdekessége az, hogy előtte egy vezetékes x360 contollert használtam, azzal a szóban forgó játékok tökéletesen működtek.

Ez valami ismert hiba, vagy esetleg egyedi, illetve orvosolható e? (valami alternatív driver v nemtom)

(#893) pinkcc válasza Maxtreme (#892) üzenetére

pinkcc
(újonc)

nekem két xbox 360 controller van egy vevőegységgel. Azelőtt egy ilyen programmal, meg egy sima karral játszottam, és amikor a két xbox 360 kart felsimert a gép, az a program összeküszállta au irányítást. de leszedtem a programot, és már müködött is.
Ha te nem így trüköztél, akkor egy tippem van, dugd vissza a vezetékes kart, majd távolítsd el a driverét, annak a karnak. majd dugd be a vevőegységet, oszt hagy tültse le a szükséges drivert.

remélem segítek valamennyit, nem vagyok nagy pc guru :DD

(#894) Maxtreme válasza pinkcc (#893) üzenetére

Maxtreme
(senior tag)

Az a baj hogy a vezetékes karnak nincs drivere! :) Simán felismeri a win7. Szal bukta. De azért köszi :R

(#895) dantre

dantre
(senior tag)

Sziasztok!
Vénnék ajándékba a fiaimnak PC-re FIFA 12 játékot (6 és 8 évesek, de megvannak őrülve a szomszéd fiú PS3 FIFA focijáért).
Az lenne a kérdésem, ha a PC-m hez veszek még két Wireless Gamepad-ot (mondjuk Logitech F710) akkor tudnak egymás ellen focizni, kezeli a PC a két gamepad-ot?
Esetleg ha tudtok olcsóbb wireless gamepad-ot ajánlani azt is megköszönném?

[ Szerkesztve ]

(#896) DeFranco válasza dantre (#895) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

F710 vagy X360. Mást nem érdemes megvenni. Én nem próbáltam, de itt valaki a fórumon nem rég említette, hogy kezeli egyszerre a két padot a gép. Olvass vissza, vagy keress rá.

(#897) dantre válasza DeFranco (#896) üzenetére

dantre
(senior tag)

Köszi, vissza kerestem és tényleg volt róla szó a #832 hozzászólástól kezdődik a történet.
Elvileg a Logitech F710-el nem megy, de a Xbox gamepad működik a 2 pad 1 PC felállással.
Ha jól értem akkor ilyen kell nekem: [link]
vagy most látom ez is jó elvileg: [link]

[ Szerkesztve ]

(#898) kenwood3 válasza dantre (#897) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Így van. Az első vezeték nélküli a második vezetékes. :K

Az elsőhöz kapott érzékelő 4 gamepaddal tud egyszerre bánni, így nem muszáj kettőt venned belőle elég egy is. A második gamepadnak jó a sima xbox-hoz kapható vezetéknélküli kar is :)

[ Szerkesztve ]

(#899) dantre válasza kenwood3 (#898) üzenetére

dantre
(senior tag)

Ezt most nem teljesen értem, ez akkor micsoda: "A második gamepadnak jó a sima xbox-hoz kapható vezetéknélküli kar is".
Ha veszek egy ilyet "Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (Black) - PC" akkor ebbe benne van az érzékelő is (gondolom USB-s)?

(#900) kenwood3 válasza dantre (#899) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Hopp félreérhetően írtam sorry :B
Tehát ha megveszed az általad linkelt első gamepadot, ahhoz jár 1 kis vevőegység, ami 4 vezetéknélküli gamepadot tud kezelni. Tehát nem muszáj abból a típusból kettőt venned, mert 1 érzékelő lekezel 4 gamepadot, így második karnak vehetsz olyan vezetéknélküli gamepadot, amihez nem jár vevőegység vagyis olyat amit xboxhoz árulnak. Így a második gamepadon kb 2-3-4 ezret megspórolsz :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Gamepad
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.