Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz gulupeti #5856 üzenetére

    "...Gamesir G7 SE, még tesztelgetem, jónak tűnik. Ezt hogyhogy nem szoktad ajánlani?"

    Hát régen bátran ajánlottam a PDP, PowerA és Nacon kontrollereket, viszont azóta vettem PowerA-t és a PDP-t is kipróbáltam teszt jelleggel, hogy tudjak nagyjából valós véleményt írni, azóta odaírom, hogy azért lényegesen olcsóbbnak érződnek (triggerek hangosak, analogok nem érződnek annyira minőséginek mint egy eredetin) és olvastam, hogy jellemző azért azokra is a drift - viszont ha a kábellel együtt tudunk élni még remek alternatíva is lehet pár modell az extra programozható gombok és funckiók miatt.
    Az 8bitdo-t minden probléma nélkül ajánlom mert több kontrollerem is van tőlük és minőségben szinte teljesen az eredeti first party kontrollernek érződik és tartós is. 8bitdo SN30 Pro+ -om már 3 éve megvan és imádom. (csak a párosítás egy rémálom de egy vezetékes Xbox verzión ez se probléma)

    Gamesir G7 SE-ről még nem is hallottam emiatt ajánlani se ajánlottam úgyhogy ha már játszottál vele pár órát akkor szívesen olvasnám a véleményed róla (anyag, minőségérzet, kényelem, funkcionalitás) hogy bátran tudjam ajánlani itt azt is. :)

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák