Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz tomcica #64001 üzenetére

    Ilyesmi csúcsedzést nem is tudnék hétről-hétre csinálni, bőven elég szezononként néhány versenyek vagy felmérők előtt. Sőt, ezekre még hónapokkal később is vissza tudok emlékezni (...hogy mennyire fájt ;] ).
    Én már bőven benne vagyok a lelassult fejlődési szakaszban. Másfél év alatt fél percet faragtam FM-on, és szűk egyet 10K-n a legjobb időmből. Viszont - és erre azért büszke vagyok - nem voltak félresikerült próbálkozások ez alatt a másfél év alatt, amikorra kitűztam célként a PB-döntést, össze is jött. Volt időm felkészülni, az igaz. :DDD
    Alig vártam egyébként, hogy vége legyen a tavaszi szezonnak, a FM versennyel lezárva, azóta lassan egy hónapja csak lazázok, heti egy db, néhány ismétléses pörgős blokk, meg szintén heti egy rövid fokozós tempó ment csak az alapozós kocogásokon kívül. Felüdülés. És a heti km is csekélyke volt. Most első körben ezt fogom feltornászni értelmes szintre, júliusban végig erre fókuszálva, csak érintve a sebességet. Aztán lassan indulhat a daráló megint, bár a célt még nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák