Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz werszomjas #36936 üzenetére

    Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek!

    Igazából én is ezt a kettőt néztem.

    Örömmel hallom ha valóban jól szolgálnak, bár nehezen döntenék a 235 és a M430 között. Egyébként miben ad hozzá lényegesen többet a Fenix 5 mondjuk egy 235 esetében?

    Néha furcsa dolgokat produkál a pulzusom így szeretném monitorozni a biztonság kedvéért, no meg az edzés szempontjából is jól jönne.

    werszomjas
    Kérdésedre, sajnos még nem voltam ( egészségügyi okok miatt ), de reménykedem benne, hogy a héten / jövő héten végre el tudom kezdeni, mert már nagyon kellene a mozgás.

    Közben próbálok megcsípni valamilyen cipőt mert addig agyaltam, hogy lemaradtam a Pega35-ről, 21Run-on már elfogyott ahogy látom.

    Azért szenvedtem a cipővel mert vastag zokniban próbáltam a Pega-t és abból is 45-ös méretet az jó volt, de nem akarok túl nagyot sem.

    Nem teljesen értem mekkora a méretem mert a rüsztöm magas viszont a lábam olyan 43-as lehet. Viszont általában 44-es cipőket hordok, de a futóboltban ahol voltam ( Spuri ) egyből 45-ös cipőket hozott a srác, az állítása szerint jobb a pár egy számmal nagyobb.

    Viszont volt már, hogy azt éreztem sportcipőnél, hogy a 44-es kicsit nyomja elől a lábujjam persze a hétköznapokban ez nem volt zavaró, de lehet, hogy futás közben az lenne.

    Elvileg 28.5 körüli lehet a lábhosszom, de csak rohanvást mértem le, lehet, hogy valamivel kevesebb ( 27.5 körül)

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák