Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabesz345

    csendes tag

    válasz Patice #57222 üzenetére

    Ez szinte nagyon hasonló az enyémhez, a Ian féléhez, ára is tükrözi hogy nem a leggagyibb, talán kevesebb szolgáltatása van, de átlagfelhasználónak teljesen jó lehet.

    BKercsonak is válaszolva, sztem ezek között túl nagy különbség nincs ld. SRC, FIFO reclock stb.(esetleg tér, tónus)
    Ha jól meg vannak csinálva akkor korrekt hangot adnak.
    De, és itt a lényeg az órajel ami viszont nagyot számíthat, sztem, a nagy részét a korrekt hangnak az fogja adni, arra érdemes még gyúrni esetleg.
    Sztem elég lenne egyenlőre az órát megfülelni majd, az valszin nagyot dob a dolgon, az hozza a legtöbbet nem a chip (szvsz).

    Nemrég jött egy vélemény az SC cut-os board-ról, Crystek után AT-t, majd SC-cut-ot használt, tesztelt, itt a saját véleménye a fórumosnak:

    "A few weeks ago Andrea sent me the Driscoll-Oven SC- Cut 22-24 Mhz assembly board,But I had previously for more than 6 months, the Clapp -AT Cut 22-24Mhz,The latter is a set of high quality,far superior to Crystek CCHD 957, the Crystek offers aggressive listening,projected forward related to the AT Cut-Clapp; with the Driscoll-Oven-SC Cut we enter In a listening class still superior,extremely dynamic,accurate without ever being aggressive,the sound scene becomes wider,From low to high It is that pleasure"

    Itt most nem úgy kell érteni hogy alapban agresszív pl. a Crystek, hanem relatíve, sok hallatás után visszatérve rá. Amíg nincs összehasonlítási alapod, addig a legutolsó legjobbnak hitt, az tényleg a legjobb a fülnek:)

Új hozzászólás Aktív témák