Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz Bodz #54208 üzenetére

    Majd kiderül. :) Más választásom egyelőre nincs; távol vagyok attól, hogy egy XMOS-t vagy Amanero-t kifejlesszek. Sokan csinálják ezt úgy, hogy közben a hang része középszerű marad. Meglátjuk, valami ezzel ellenkező dologra lesz-e igény.
    Piackutatást annyira azért talán mégsem kell már csinálni, több évnyi hifistával/vevővel való kommunikáció után. :))

    Polllen: I2S sem lenne macera, de megint csak nagyon rétegigény. Egyéni rendeléssel már nem foglalkozom; együtt sose foglalkoztunk. :N

    krichd1: Köszi! :R Igazad van. A magyar piac azonban csak hobbi/tanulási lehetőség. Nem ebben látjuk a jövőt. Ilyen 100-150k körüli, aludobozos, ámde csúcs hangú cuccokban, amik otthoni zenélésre valók. Meg lesz 1-2 svájcibicska, mint a DACtron3.
    A dobozzal egyetértek. Szép, gravírozott alu előlapokat tervezünk bevetni a Hammond dobozhoz. Józan paraszti ész-szerű stílusban, mint Meier, Graham Slee stb. Nekem ez a vonal jön be valahogy. Meg hát úgy nem lehet ennél szebb dobozt készíteni, hogy az ár/érték arány is fontos szempont. A hangminőségen kívül gyakorlatilag mindent alárendelek ennek: doboz (egy biz. pontig), szimmetrikus csatlakozó elhagyása, LCD kijelző, távirányíthatóság. Bár utóbbira előbb-utóbb szükség lesz szerintem.
    A nagy, hajlított lemezes dobozok nem tetszenek. Azokba sokpaneles kábelezett elektronika való, én meg az egypaneles megoldásokat kedvelem, adapterről.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák