Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Ha már így felmerült, érdemes-e Creative X-Fi HD-ről váltani Focusrite Scarlett Solo-ra?

    Jelen pillanatban az X-Fi HD-t (mint DAC-ot) és mellé fejhallgatóerősítőnek egy Digidesign 882 Studio Audio Interface-t használok, egy régi Beyerdynamic DT770 600 Ohm mellé. A Solo jelentene komoly minőségi előrelépést az X-Fi HD-hoz képest?

    *
    A másik kérdésem pont az említett Digidesign 882 Studio-val kapcsolatos. Ugyan régi cucc, de fejhallgatóerősítőként várakozáson felül teljesít a DT770-nel, így felmerült bennem, hogy meg kellene nézni, hogyan teljesít DAC-ként. Alapvetően erre egy bemenetet tudnék használni (koax), viszont nincsen koax kivezetés a desktop gépem alaplapján (az itthoni laptopokról nem is beszélve). SPDIF header viszont van, kérdés, hogy mit várhatok a VIA VT1708S-től, egy ilyesfajta kivezetéstől, illetve egy Kácsa-Audió-féle koaxkábeltől?

    USB-SPDIF transzportra addig nem szeretnék költeni, amíg nem derül ki, hogy érdemes-e a Digidesign saját DAC-jával is számolni, de nézegettem az ajánlott Xmos-alapú megoldásokat. Volt említve alternatívaként a topikban CM6631/CM6331A alapú megoldás is, ami olcsóbb eBay-en (főleg dobozolva), az mennyivel rosszabb az Xmos-nál, hogy áll Linux, illetve Win 10-támogatással? Hozzáteszem, transzportot inkább csak a Digidesign DAC-jának tudásához mérve vennék, hogy tudjam laptoppal használni.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák