Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz .DLL #42576 üzenetére

    "angliai forrás, ahonnan 85e körül lehetett újonnan rendelni az nagyon megérte aki akkor onnan vett, de újszerű használt is megérős 70e körül, szóval szerintem jól járt, hogy nem egy 30-40k-s DAC-ot választott."

    Nagyon egyetértünk ebben. Annak ellenére mondom, hogy én itthon vettem 110-ért, mert az 5 év garancia nekem megérte a plusz kiadást. Lehet, másnak nem, de ez nem is lényeges ebből a szempontból.

    (#42573) joe999: "csak azért mert rögtön nem zengtem ódákat róla és nem fújattam meg a fanfárokat"
    Ezt nagyon rosszul látod. Ha megfelelő rendszerbe illesztve teszteled és utána írod ugyanezt, akkor lehetne igazad, de ebben az esetben ez nem így van. Egy alapszintnél alig jobb hangfaltól azt várod, hogy kihalld, a 30 és pl. a 110 e Ft-os DAC közötti különbséget. Ki fogod hallani, hogyne, kb. a 20%-át, mert a többi benne is reked.

    (#42574) gubabela : "saját knight 3-aim sokkal jobban (tisztábban, szebben?, zeneibben?) szóltak egy teac ud301el mind a denonnal"
    Még szép.
    Az a DAC ithon 170e Ft. Nem zavar, hogy egy magasabb kategóriájú eszközre hivatkozol? ;)
    Ráadásul fogalmad sincs, mire képes, mert a ti rendszeretekben sosem tudja kifutni magát igazán egy UD301-es. Mellékesen a 3-as, nem 2-es és nem is annyiba kerül.

    Halottam már 300 ezres mozivasat Lumin lejátszóval szólni, ( cca. 1,2 millió ) de eszembe nem jutna, hogy otthoni körülmények között ilyet állítsak rendszerbe, hacsak nem akarnék minden más eszközt kukázni.
    De érdekes lenne azt írnom, hogy.... háááát, nem is volt akkora durranás a Lumin, mert alig szólt jobban mint egy 100 ezres DAC. Suba subához; tudod.? Szerintem. :K

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák