Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    Nálam járt egy 1 hét próbára bkercso pár cucca, kis és nagy tápszűrő, illetve az X-Szekeres III (erről majd később írok).

    Nagy tápszűrő

    Pech. A saját Denon DA-300USB-m elé kötve sajna nem igazán tapasztaltam változást, egy nagyon halovány talán belefér, mintha valami változott volna, de talán inkább csak az elvárások miatt akartam hallani. 2 napig azért úgy hagytam, hátha majd a hiánya feltűnőbb lesz. Hát nem lett. Kivéve is ugyanolyan, mint eddig. Vagy valamit nagyon jól (esetleg szarul) csináltak a Denonnál, nem tudom, mindenesetre elmaradt a siker. Azért nem adtam fel, kószáltam kicsit ismerősöknél...

    QUAD Link D-1 + valami DIY táp (csodaszép audiophile psu felirattal, hehehe), Cambridge Audio Azur 350A, Castle Knight 2. Itt bizony azonnal hallható volt a változás, egyértelműen. Azt tudni kell, hogy a QUAD küszködik némi zajjal, teljesen tisztán mintha nem is szólna. A DIY táptól már javult eleve a helyzet, de nem lett tökéletes. Viszont most a szűrőt használva hirtelen kitisztult a világ, élvezetesebbek lettek az eddig szerintem (a gazdája szerint meg nem) puffogós mélyek, az énekhangok is előbbek lettek. Nem is nagyon akartak elengedni, max. a szűrő nélkül... :)) Legalább hallgattam némi zenét is, szvsz baromi jó doboz a Knight 2.

    Musiland Monitor 02 US, filléres 12V-os táp a sarki boltból, Shure SRH440. Szintén pozitív változást okozott, kissé folyékonyabbnak tűnt a zene, tisztábban szóltak a mélyek, a magas tartomány simább, mint volt.

    Tök laikus, a zene, hifi téma iránt nem igazány fogékony, tapasztalatlan embernél pár órára ott hagytam, dolgom volt. Egy olcsóbb Asus médialejátszó elé került, + Modecom SHF80U hangfalak, kizárólag filmezésre van használva. Szóval ezt nem hallottam, de a beszámoló "szebb beszédről, és kevesebb sziszegésről" szólt.

    Hát kb. ennyi, röviden, tömören. Szerintem érdemes lehet kipróbálni másnak is, hasznos kiegészítőnek tűnik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák