Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bargyu

    tag

    Lejátszás két PC-ről:

    Tegnap összeraktam a 2 PC-s megoldást. A bal oldalit 'audio pc'-nek nevezik, a jplay a legjobb minőségű beállításokkal fut 2GB memória lefoglalásával. Pl. kernel streammel (jobb, mint az asio vagy wasapi), ami megkerüli a realtek chip-et, így például a hangerő szabályozó nem működik, a számítógép pedig tudja azt másra használni, bár ez alapvetően felesleges, hiszen pont az a cél, hogy max. erőforrás menjen az usb kimenetre. Ehhez a legjobb beállítás a hibárnálás, azaz az audio pc ki és bekapcsol hibernálásból attól függően, hogy a jobboldalin elindítottunk-e zenét. A jobboldali ezért a 'Control PC'.

    Nincs nagy összehasonlítási alapom, kb. 1 éve fejlesztem a rendszert, de fülem van és nekem úgy tűnik nagyon összeállt. B&W és Marantz audiophile teszt cd-k alapján a részletesség, a tér javult szépen, a legközelebbi fejhallgató találkozón kiváncsi vagyok az összehasonlításokra.

    A rendszer most így néz ki (a baloldali csöves erősítőn van a HD800, a jobboldalin próbaképpen azért összedugtam a régi tranzisztoros erősítőt a HD600-al, utóbbi is meglepően jó páros, a csövesnél jobb neki a tranzisztoros erősítő, ár/érték arányban szerintem ez sem rossz):

    A jplay.eu lejátszó meg ilyen bután néz ki:

Új hozzászólás Aktív témák