Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    válasz Bodz #25560 üzenetére

    Eddig:
    -Továbbra is a fejes kimenet SHure440-el és DT770LE-vel értékelhetetlen.
    -SPDIF-et még mindig sajna nem tudtam tesztelni majd talán hétfőn?
    -PCM5102A DAC kimenettel:
    - Tegnap este óta valamiért megmakacsolta magát linux alatt és nem tudom rendre bírni sehogyan. (Ez közvetlen azután lett hogy windows alatt megcsináltam drivert raktam fel és működött. Most Linux alatt kaputt...)
    - Megeszi tényleg az összes PCM mintavételi frekint 44.1-től 384-ig.
    - 16-24-32bit is pipa lejátsza gond nélkül. (Csak winyoval bírjátok mivel a 32bit/384-es sample csudi ~21 000kbps-el fut... :DD )
    - Most sokat egy MorganJones kicsi erősítővel hallgattam ezzel:

    Azt tudom, hogy ez az erősítő kicsit agresszív hangzást produkál és alul nagyon meleg basszus dús, így nem tudom megondani hogy a dac mennyit tesz hozzá (Szerintem nagyon keveset minden számnál legyen bármilyen az ugyanazt a színezést hallom ami szerintem az erősítő műve és a DAC nem ad hozzá sokmindent.)
    - Még mindig kicsit kevésnek érzem legalul meg legfelül (Legalul furcsa is mert ott adna rendesen ez az erősítő, míg legfelül meg hibátlan szép és nem vesz el vagy ad hozzá egy csöppet se legalábbis más DAC-al így ismertem.) Tehát arra gyanakszom, hogy az USB-s táp az nagyon lehúzza a cuccost.

    ÉS érdekesség !
    A DAC 10percenként egy pár másodperces folyamatos hangot ad ki magából (mint amikor a TV-n adásra vársz az kb 300Hz-es buuuuuuuu) Aztán folytatja ugyanott ahol abbamardt mintha mi se történt :F Olvasva topikba ez az XMOS firmware hibája mivel a legelső firmware-el van szerelve és az windows driverrel Hardverpuffer túlcsordulást produkál pontosan 10percenként.
    De most küzdök hogy linux alatt megint menjen :W
    Ez a baj az ilyen cuccal LUTRI... De 30dolcsi+30dolcsi szállítás volt ha SPDIF-nek beválik akkor megérte a többi annyira nem érdekel... Még mindig jóval olcsóbb mint a 250dolcsis új KINGREX bár ott legalább gari lett volna viszont akkor átmeneti időszakra meg nincs DAC-om csak USBTransport hehe :C :W :W :W

    Na itt tartok... De ha lesz Debreceni tali (Minden rokon Anya-Apa ágon debreceni és gyakran megyek oda) akkor megmutathatom vagy ha Nyíregyi akkor talán lenézek (Diákvonat jegy még nem vészes annyira mint a Benzin :DD )

    Különben érdekesség: Az XMOS ami benne van az alkalmas DSD-re is elméletben csak windows alatt még erre nincs driver... Illetve a PCM5102A nem tudja a DSD-t akkor majd talán SPDIF-out+Linux?
    Bár nem tudom számít ez-e ma pl 2 órát elba---tam arra hogy a 24/96-ra lekonvertált DireStraits what it is számon megkülönböztessem a 32-384-es eredetitől. Hát vagy sűket vagyok vagy nem ment.

    [ Szerkesztve ]

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák