Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz csƵ #20736 üzenetére

    be kell,ha még nem járatták be előtted. ;]

    Bkercso: Valahogy úgy,hogy megkeresem előbb mindenkinek a saját beállítását (átviteli mód, bufferméret,drótok, programok, digi forrás), aztán megpróbálok minél többet hallgatózni egybe. Először munka,utána szórakozás. Pl Myteket azóta staxon már finomhangoltam., le akarom majd vinni, mit művel odalent.

    Ha valahol találtam valami érdekeset, aztán leellenőrzöm, hogy tényleg úgy van-e.

    Most jutott eszembe, h dacos tesztben említést tettem a tápkábelekről. Vagy csak akartam? alaccal az antelop, diy a brahmával, mytek meg ag3 tápkábellel volt az épp elérhetőekből a legjobb. DIY, és az antelop felét érte,ha nem a saját kedvencéről ment,hanem a másikéról. Antelop brahmáról, diy meg alaccal volt szánalmas.

    Mytek ennyire nem érzékeny tápkábelre,de azért kerekebb hangja van Valhalla Ag3as táppal,mint pc táppal. Ezzel a táppal meg tudom,h a diy naaagyon lassúúúú. Eskü,mint a lassított felvétel.

    A pármondatos ugatásban egy nagy szerencsém azért volt, ami könnyítette a dolgot, akkor, ott mindenki a tabláról adta legjobb formáját, ugyanazzal a szoftverrel, tápkábelre kellett egyedül figyelni.

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák