Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz contaxg #12994 üzenetére

    Jajmár, miért kell mindig ez? Tekintve, hogy Li-ion akku van benne, így szinte biztosan alacsonyabban van a maximális kimenő feszültsége, mint az E10 -nek. Valószínűleg pedig annyira közel, hogy fölösleges foglalkozni a különbséggel. (1-2dB, de ennyi már töltöttségtől, másik esetben meg csatlakoztatott USB porttól, de persze a konkrét darabtól is függhet, hogy éppen hogy sikerült.)

    Az már egy másik érdekesség, hogy akkor hogyan van megvalósítva így az NJW1194 táplálása, amikor ahhoz a gyártó minimum ±4.5V -os tápfeszt ad meg.

    A legfrissebb doksiba már 20mW -t írnak 300 ohm -hoz, amit az E10 is tud. Persze a 250mW a 16 ohm -hoz még mindig meglehetősen "optimista becslés".

    Lényeg a lényeg, mindkettő nagyjából 2V -ig bírhatja szuflával a K701 -be, ami 106-108 dB max SPL -t jelent, ami egyetértek, hogy bőven elég. Van egy olyan érzésem, hogy te se nyomtad a közelébe se ennek. Nekem az E7 -tel talán 15 volt a max (60 -ból) K702 -vel.

    Tényleges előnye:

    Plusz funkciók
    - SPDIF -en keresztül lehet használni USB -val nem rendelkező eszközökkel is, például DVD lejátszó stb.
    - AUX bemeneten keresztül lehet csak erősítőként is használni. Például Cowon tulajoknak alacsony impedanciájú vagy nagyobb teljesítményigényű fülesekhez.
    - Remélhetőleg használhatóbb EQ.
    - Balance lehetőség (sérült fülűeknek, vagy nem szimmetrikusan elhelyezett hangfalakhoz)

    Sokkal jobb a hangerőszabályzó. Gain beállítások között végre ott a 0dB. Továbbá talán ezen nem 600 ohm a kimenetije a line out -nak.

    Ezek miatt megérheti, ha tényleg nem fuseráltak el vele semmit, és hozza az E10 szintjét, hiszen a maradék gyakorlatilag ugyanaz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák