Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz taranis #18206 üzenetére

    Szép lista, értelmes újításokkal. Már csak egy Pro2/X-T2 kell :). Remélem az újítások egy részét megkapja az X-E2 is. Vagy legalább az X-T20...

    6. ilyesmire már én is gondoltam, bár tágabb kontextusban: az objektív sorozatszámához hozzárendelné az egyedi beállításokat. De nekem is a záridővel kapcsolatban jutott eszembe a dolog: 35mm -> 1/60, 90mm -> 1/125. Váltásnál nem mindig jut eszembe átállítani... :(

    7. Ez mindenképpen jó lenne, és nem látom akadályát a régi gépeken sem. PDAF van, arcfelismerés van, akkor tessék kombinálni (igazából már most ilyennek kellene lennie). Bónuszként reszelhetnének a szemfelismerésen, mert az elég megbízhatatlan és a közelebbi szemet is ritkán találja el, ha egyáltalán látja őket.

    8-9. sosem árt.

    18: azt olvastam, hogy a normál jelszint is túl soknak tűnik a kijelzés alapján.

    19: ez tipikusan apró, de nagyon hasznos funkció. Ha jól értem, akkor csak az EVF megy vagy nem megy a fényérzékelőtől függően, de visszajátszáskor automatikusan LCD-re vált, ha épp nem az EVF-be nézel. Ez nagyon hasznos lenne, mert jelenleg át kell állítanom a kijelzőmódot, ha meg akarom mutatni a képet. Erre a váltásra van egy gyors gombom, de csak felvétel módban működik. Ha már éppen visszajátszom, akkor vissza kell kapcsolnom felvételre, átállítani a kijelzőt, majd megint vissza lejátszásra. Elég idegesítő.

    22. Ez mondjuk lehetne alap, akárcsak a 33

    32. Ez megint csak egy kellemes figyelmesség a részükről, még ha nem is érint a dolog.

    Összességében nagyot nőne a szememben a Fuji, ha pár dolgot kihozna régebbi vázakra, pl. X-E2(s)-re. Nem mintha panaszunk lehetett volna az eddigi 3 főverzióra, de így lenne igazi a "Kaizen".

    [ Szerkesztve ]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák