- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az Xbox Series X|S konzolnak három új verziója jön idén
- E-book olvasók
- Megérkezett Magyarországra a Samsung új OLED gaming monitora
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
OneSport OT05 - finomhangolás
ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.
-
Elden Ring: Shadow of The Erdtree - Íme a végső gépigény
gp A kiegészítő érkezése már nincs messze, alig egy hetet kell már csak várnunk a DLC-re.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
#75501312 #4982 üzenetére
A második kelesztésnél nem kell 2szeresre kelnie. Szerintem olyan 30-50%-kal nő ilyenkor. De leginkább a tészta állagából lehet látni (vagy ujjpróba) hogy süthető-e vagy nem. Egyébként én azt tapasztaltam, hogy igazából az első kelesztésen múlik nagyrészt az eredmény: ha az jól sikerült (kellő idő, hőfok, térfogat növekedés), akkor onnan már nehéz elrontani.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ ANENG DT9205A vadonatúj multiméter
- Prémium autómatricák kedvező áron! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Eladó Családi Ház Nőtincsen 70 négyzetméter Lakó rész + 40 négyzetméter beépíthető rész
- Gyönyörű autómatricák azonnal gyors országos kiszállítással! PH-soknak 30% kedvezmény!
- Citrusprés - RUSSELL HOBBS