- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
-
Panaszt tettek a Google ellen, mert követi a felhasználókat a böngészője
it Adatvédelmi panasz érkezett Ausztriában a Google ellen, a vád szerint követik a Chrome böngésző felhasználóit.
-
Z Fold6 imitátor árulkodik a fogyókúrázó igaziról
ma Több lesz kívül a változás, mint belül.
-
Megérkezett Magyarországra a Samsung új OLED gaming monitora
ph Az Odyssey OLED G8 32 hüvelyes, sík OLED panellel dolgozik.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
#75501312
törölt tag
válasz
krizmo_ #2860 üzenetére
Nem, abszolút nem lesz kemény már, igaz ropogós sem nagyon. 2x8 percig sütöttem a mait.
Mikor beteszem sülni előtte lekenem kis tejjel, félidőben pedig lespriccelem vízzel, így nem lesz kemény és kap egy kis tálkában is vizet.
Viszont még mindig kicsit sűrű / tömény. Lehet kicsit több vizet kellene használnom, bár a ragacsos tészta sztem nem jó. Vagy igen?
Ez a mai adag, ez megkelt 2x kétszeresére, kicsit összement a sütés végére, még nem vágtam fel, hogy mennyire lett tömény, de jobb szélső az 7 dekás súlyban és ahhoz képest kicsi.[ Szerkesztve ]