- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Objektívek topikja
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
Hirdetés
-
Computex 2024: várakozásokat felülmúló számok
ph Szinte megduplázta az előző évi látogatószámot a kiállítás, mutatva, hogy van momentum az iparágban.
-
OneSport OT05 - finomhangolás
ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz #75501312 #2855 üzenetére
Ha a formázás után nem hagyod elég ideig kelni, akkor bodagot sütsz.
Tessék langyos helyre tenni, én ilyenkor télen a konyhai konvektorra rakom, az nekem csak langyos. Nem rémlik hogy másfél óra lenne, de mondom, régen nem nézem már az időt. Ugyanis a környezeti hőmérséklet erőst befolyásolja a kelés idejét. Egy receptnél a kelesztési időt csak körülbelüli adatnak veszem, ugyanúgy mint a liszthez adandó folyadék mennyiséget. Liszt és liszt között óriási különbségek vannak, hogy mennyi folyadékot vesz fel ahhoz hogy kidolgozható tészta legyen.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Traktor és kamion matricák széles választékban! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Eladó Családi Ház Nőtincsen 70 négyzetméter Lakó rész + 40 négyzetméter beépíthető rész
- Erős asztalláb (Steelcase)
- Üzleted van? Akkor ilyen nyitvatartás matricával dobd fel! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Autómatrica és prémium minőségű matricák PH tagoknak 30% kedvezménnyel!