Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    Üdv!

    Tegnap az egyik topikban kedvenc Humánk elsütött egy olyan poént, amitől még utána fél órával is könnyeztem a röhögéstől. Ekkor jöttem rá, hogy évet óta nem nevettem egy jót. De úgy igazán jót. Amikor az ember nem csak mosolyog egy poénon, hanem tényleg szakad a röhögéstől.
    Na jó, a TBBT egyes részei az elején még ilyenek voltak...

    Szóval mondjatok már nekem pár olyan komoly vígjátékot amin tényleg(!) lehet nevetni! Ami tényleg vicces. Plz! :B

    Referenciaként mondanám, hogy a "híres" Másnaposok 1-2-3 részén összesen nem röhögtem annyit, mint tegnap itt egy fórumos beírás miatt. Mondjuk sok más vígjátékot nem néztem manapság, épp azért mert igen szörnyű a tapasztalat. Mondjuk ott Paul c. film. Az jó volt, vígjátéknak nem mondanám, miközben az akart lenni. Jó kis családi film. 1 rész volt bent amit igazán röhögtem egész végig. És ennyi. Volt benne más vicces rész is, de az ingerküszöböm szerintem már elég magas. :D
    Aztán mivan még... vannak ezek az animációs mesék amiket leginkább a gyerek szokott nézni (madagaszkár stb) na abban is vannak poénok, de kb egyiken se tudtam röhögni egy picit se....
    MIB-k amik még talán ilyen vicces filmek közé sorolhatóak... no azokon se röhögtem. Tetszik, meg is van meg többször is láttam, fasza kis bohóc scifi vagy minek nevezzem, de nem nevetek rajta.

    Aztán ott volt a TED c. film! Na az már ütötte az ingerküszöböt pár helyen! Na igen, azt már volt értelme megnézni. Persze még mindig inkább vicces filmnek mondanám, mint igazi vígjátéknak amin végig lehet röhögni mint az állat.

    szerk.: Ja és az ilyen tini szerelmes filmek se jönnek be =/

    Lehet velem van a probléma és csak be kéne tépnem! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák