Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    The Cabin in the Woods (Ház az erdő mélyén)

    Hú, hát ez elég érdekes film volt :) Spoiler nélkül nehéz róla beszélni, de jobb is, ha az ember nem tud róla semmit, azon kívül, hogy néhány fiatal egy erdőben lévő faházba megy a hétvégére.

    Miközben szinte az összes klisés horror elemet felvonultatja (talán szándékosan is), mégis újszerű stílusban közelíti meg a horror műfajt. Azért annyira nem új a téma, mert ha nézitek, majd egyből beugrik pár hasonló témájú film, de horror alapokon még talán ilyesmi nem volt.

    Ugyan a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után, és a témából adódóan úgy az egész lehetett volna jobb is, én azt mondom, hogy nem csak horrorfilm kedvelőknek érdemes megnézni, mert tényleg érdekes lett. Joss Whedon volt az egyik írója, azért az ő neve garancia a jobb minőségre.

    (Csak úgy zárójelben: nem HD-ben láttam, talán érdemesebb lett volna megvárni.)

    Szóval érdekes volt a történet, elég izgalmas is, a szőke csaj meg elég jó anyag, ezért most legyen ez egy 8/10

    SPOILER

    DAFUQ? :Y Eléggé érdekes volt ez a sci-fi horror egyveleg, kicsit a Kocka, a Fűrész illetve a nem olyan rég megjelent Hunger Games jutott róla eszembe. Mesterséges környezet, valóságshow, mindenféle szörnyek... Volt itt minden. Kicsit talán lehetett volna hosszabb, túl korán elkezdtek halni az emberek. Vagy lehetettek volna többen egy kicsit. Kár, hogy csak zombik voltak, eléggé elcsépeltek már, viszont a végén kiderült, hogy arra tartogattak mindent, ott aztán elszabadult a pokol. Ugyan a zárójelenetben megjelent az egyik ősi Istenség vagy mi volt az, elvileg eljött a világvége, szóval folytatás nem lehetne.

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák